Sokół Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 Cisza Ombre bo lataja wszyscy, taka piekna pogoda to co maja robic. Zazdroszcza Ci co latac nie moga. Ale i my sobie odbijemy prawda panowie ?! oj prawda prawda :buttrock: moja noga juz pomału wraca do zdrowia teraz tylko jeszcze konia musze naprawić a z tym bedzie problem bo dosc nietypowej częsci potrzebuje :biggrin: ale potem :biggrin: :crossy: :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) tak tak czekam na znak oj ja tez tak tak takdajcie znac o ktorej i gdzie na kom albo na ggpozdro all Edytowane 9 Czerwca 2006 przez Kraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 jutro dzieciaki czekają na nas o 13-13,30 trzeba zakupic jakies cukierki i lecimy bedzie ognicho wiec mozna wziąć wyrób wędliniarski!! tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 My odpadamy ;) ;) Ja idę do pracy a Mikoch wyjeżdza służbowo jutro. A może ma kochankę bo tak często wyjeżdza :) :icon_question: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 WY sie przejmujecie jutrem a ja tu dzisiaj zdycham :) wszyscy smigają na masyznach a moja zaniemogła i musze siedziec w domu i sie kisic do poniedziałku :icon_question: nawet Sylwia mnie zostawiła i poleciała do Drawna pewnie jak wiekszość ale ja sobie jesczze odbije :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 WY sie przejmujecie jutrem a ja tu dzisiaj zdycham :) wszyscy smigają na masyznach a moja zaniemogła i musze siedziec w domu i sie kisic do poniedziałku :icon_question: nawet Sylwia mnie zostawiła i poleciała do Drawna pewnie jak wiekszość ale ja sobie jesczze odbije :banghead: To dawaj do mnie cos wymyslimy bo mnie sie tez nudzi :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 To dawaj do mnie cos wymyslimy bo mnie sie tez nudzi :-P kalece każesz chodzic wymysl cos i lecimy to Twoje miasto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 licze na was dzisiaj!! obym sie jak janas nie przeliczył!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 licze na was dzisiaj!! obym sie jak janas nie przeliczył!! Dzieciaki zadowolone, plan wykonany:) Gleba też była ale nikomu nic się nie stało :icon_question: :banghead: Szacun dla kierowcy :) Dzis o 21 spotkanie na wałach przy kopule tam gdzie zawsze Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dzieciaki zadowolone, plan wykonany:) Gleba też była ale nikomu nic się nie stało :icon_question: :banghead: Szacun dla kierowcy :) Dzis o 21 spotkanie na wałach przy kopule tam gdzie zawsze Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 No super!Wypad udał się.Pomimo małej ilośc sprzętów dzieciaki nie dawały odetchnąć.Walkie dlaczego te dzieciaki do ciebie tak leciały;P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Walkie dlaczego te dzieciaki do ciebie tak leciały;P? No wiesz te loczki :) :icon_question: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Imprezka zaliczona, choć pech mnie prześladował od początku dniaGitta bardzo wielkie podziękowania dla ciebie za pomoc przy stawianiu Thundera na nogi. :) Teraz to ja z czekoladką do ciebie :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Teraz to ja z czekoladką do ciebie :icon_question: HMMMMMM.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcins Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jejciu ale cicho :) serio wszyscy polecieli na waly czy jednak ktos zostal :]??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi