NIX Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ja tam mam prostą zasadę. Nie wsiadam za jakąkolwiek kierownicę po najmniejszej choćby ilości alkoholu. A przy okazji: Już jestem NIX (dawniej JAROB). Dzięki Gitta za załatwienie tego szybko i sprawnie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Kurde bede może mało popularny ale powiem ze mieli farta... i komu Ty to mowisz? tym "chlorom"? :buttrock: dojechac do domu po pijaku to przeciez oczywisty honor i oznaka bycia "tfardym nie mietkim motocyklistom" :flesje: rzygac sie chce, ale coz taki durny pijacki polski narod, mam nadzieje ze wczesniej czy pozniej wszystkich ich wylapia, zanim zdaza komus zrobic krzywde... ...a jakie oburzenie kiedy powiesz takiej flei "nie jade z toba w grupie bo jestes pijany", ale to chyba temat na inna pogawedke... :flesje: Pozdrawiam :eek: Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Walkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ja tam mam prostą zasadę. Nie wsiadam za jakąkolwiek kierownicę po najmniejszej choćby ilości alkoholu. A przy okazji: Już jestem NIX (dawniej JAROB). Dzięki Gitta za załatwienie tego szybko i sprawnie :flesje: Spoko nie ma problemu.Również nie jadę po alkoholu nawet po mini browarku.Raz juz swoje zycie "przekreslilam" a drugi raz nie mam zamiaru!!!:flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Spoko nie ma problemu.Również nie jadę po alkoholu nawet po mini browarku.Raz juz swoje zycie "przekreslilam" a drugi raz nie mam zamiaru!!!:eek: NO I TAK TRZYMAJ! :flesje: I POLECAMY TO RESZCIE BEZMYSLNYCH LUDZIKOW -NIBY KIEROWCOW :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Rowniez po piciu nie wsiadam na sprzeta(ani za kierownice autka) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 WY tak nie nazekajcie bo Halo Szczecin pokazał sie z dobrej strony nikt nie pojechał na parade oczywiscie z powodu promili powinni brać przykład ]:-> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 WY tak nie nazekajcie bo Halo Szczecin pokazał sie z dobrej strony nikt nie pojechał na parade oczywiscie z powodu promili powinni brać przykład ]:-> Co ty gadasz?Nikt?Nie wierze!!!!Cos mi się zdaje ze to nie mozliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Z tego co widziałam to od nas nikt sie nie odwazył paradować w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 Co ty gadasz?Nikt?Nie wierze!!!!Cos mi się zdaje ze to nie mozliwe! Oczywiscie ze ktos byl, tylko nie pamietam kto :PP ale chyba z 4 osoby były :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Oczywiscie ze ktos byl, tylko nie pamietam kto j.gifP ale chyba z 4 osoby były :-)Od nas nikt nie pojechał. Z paradą przyjechali , ale to były osoby które nie nocowały z piątku na sobotę na zlocie. Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Skolinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 A może niektórzy wypili wieczorem mniej, połozyli się wcześniej i byli w stanie jechać? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2006 No więc przeszliśmy na ogólny komentować zlot. Mam prośbę do takich osób jak KARAWAR, Makak, Marcins, Sylwek, TommyFazer o przybycie na Bareczkę w środę o godzinie 20:00 w wiadomym celu-integracji.Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 hehe ja juz kombinuje zeby mnie jakos chlopaki posadzili na konia bo sam nie wsiade, a jak juz bede siedzial to dalej pojdzie a raczej pojedzie :buttrock: . da radę, kilka miesięcy temu tez to przerabiałem :D wracaj do zdrowia i na konia, trzeba by niebawem powtórzyć ostatnia traskę krajnik-chojna-moryn-cedynia :buttrock: O zlocie winobraniowym jesczze nic nie ma bo on jak zawsze jest w drugi weekend września 9-10 czyli jeszcze troche czasu jest :) ale nie dizwie sie ze nie możesz sie doczekać bo zlot jest zajefajny :notworthy:niezły klimat w grodzie bachusa, to fakt - poleca się :wink: tylko jedno mnie zastanawia, jak Ci Krzysiek dokopię ( wiesz w czym ) z 40'to centymetrowym wiecznie sztywnym drutem, co mi biegac przeszkadza :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 da radę, kilka miesięcy temu tez to przerabiałem :notworthy: wracaj do zdrowia i na konia, trzeba by niebawem powtórzyć ostatnia traskę krajnik-chojna-moryn-cedynia :buttrock:niezły klimat w grodzie bachusa, to fakt - poleca się :wink: tylko jedno mnie zastanawia, jak Ci Krzysiek dokopię ( wiesz w czym ) z 40'to centymetrowym wiecznie sztywnym drutem, co mi biegac przeszkadza :buttrock: na Junaku pomyślałem o Tobie i zebyś nie był w tyle to sobie troche przyoaliłem noge i prawdopodobnie skręciłem kostke wiec szanse beda wyrównane :buttrock: kontuzjowani tez maja prawo sie bawic a co :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 sluchajcie własnie w kronice był program o osrodku opiekunczm dla dzieci z uposledzeniem umysłowym i innm w wolinie masa dzieci i chore warunki w jakich się uczą - i tu pomysł zeby przejechac sie do nich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi