hikor Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Będzie. Musi być :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Będzie. Musi być :buttrock:Ja ją sprawdzam tu:http://pogoda.onet.pl/0,919,miasto.htmlhttp://pogoda.interia.pl/miasta?id=11942http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php?x=1...0&ver=&ikonka=0http://wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php...rt=Stettin&tag= a tu ciągle się zmieniają wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 nie ma co srac do buta najpierw sie troszku rozgrzejemy/wzmocnimy/znieczulimy :buttrock: i ewentualnie jak jeszcze mimo to wszystko bedzie zimno to bedziemy siedziec przy ognisku a jak spadnie deszcz to sie przykryjemy folia ;] juz to sprawdzalem na juwenaliach w wolczowie jak crash rerby byly cala noc spalem przy ognisku i rano jak mlody bog sie obodzilem ;] tylko kurtka troche spalona, ale minimalnie prawie nie widac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Jutro opuszczam trening zeby sie z Wami spotkac i dogadac Junaczka, gdzie jutro spotkanko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Jutro opuszczam trening zeby sie z Wami spotkac i dogadac Junaczka, gdzie jutro spotkanko ?? BARKA NA 20 no to super -a co trenujesz?jazde na kole :icon_mrgreen: :icon_twisted: Edytowane 31 Maja 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Czy prawobrzezna ekipa bedzie dzisiaj na Barce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 BARKA NA 20 no to super -a co trenujesz?jazde na kole :icon_mrgreen: :icon_twisted: Jazde, ale konną :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Czy prawobrzezna ekipa bedzie dzisiaj na Barce? ja niestety nie dam rady wpasc,ostatnio troszeczke zaganiany jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam wszystkich. Ja na Barke dzisiaj nie dam rady (chyba :icon_twisted: ) Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam wszystkich. Ja na Barke dzisiaj nie dam rady (chyba :icon_mrgreen: ) Pozdrawiam ALL Ja też niestety na Barke wpaść nie moge :icon_mrgreen: Ale na Junaka mam nadzieję pożądnie się sfetorzyć z Halo Szczecin. Niestety bez Hani :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Małgorzałko, alias Giciorku, ja rozumiem, że nie można obwiniać Cię o każdą spadającą kroplę deszczu w tym mieście... ale chyba Ci się karnet na czary skończył... :icon_twisted: i co my teraz zrobimy? :icon_mrgreen: ....O słońce; więc jeszcze działa. Obym nie naraziła sie w ten sposób na gniew naszej szamanki. :icon_mrgreen: Edytowane 31 Maja 2006 przez Oriana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Witam.Będziemy dziś na Barce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ori...jak miło cię widzieć... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ori...jak miło cię widzieć... :icon_twisted: <-- no so Ty, podobna jestem? :icon_mrgreen: Buongiorno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Czy prawobrzezna ekipa bedzie dzisiaj na Barce? Ja byc choc na chwilke ale byc. ja niestety nie dam rady wpasc,ostatnio troszeczke zaganiany jestem Klamiesz, przyznaj sie ze zostales molem komputerowym i wolisz siedziec przy kompie :icon_twisted: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi