Gitta Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Hiszpan przecież wczoraj było upalnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Czy ma ktoś z was jakieś informacje dotyczące zlotu Junaka???Ja wiem tyle że ma być 3-5 czerwca. Jeśli chodzi o mnie to jadę razem z Szachciorem' date=' koleżanką Rebelką oraz Adaśkiem.A wy????[/quote']No wkoncu odwiedzisz jakis zlot,szkoda ze w Drawsu nie bylas bylo za.....e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Hiszpan przecież wczoraj było upalnie :( no wystarczyło wyjść na chwilę z domu i juz kapało z człowieka :twisted: ba nawet lało sie strumieniami :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Michał ja zawsze zloty odwiedzam i efektywnie w nich uczestnicze:DDDDOstatnio musiałam przystopować z przeginiem prawai zaprzestałam jazdy na kilka dni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Michał ja zawsze zloty odwiedzam i efektywnie w nich uczestnicze:DDDDOstatnio musiałam przystopować z przeginiem prawai zaprzestałam jazdy na kilka dni;)siemanko lobuzie ostatnio twoje zloty to widzialem takie spacerowe za raczke mna walach mysle ze to sie zmieni bo kobialek na konikach przybywa a ciebie nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2005 Spokojnie spokojnie będziecie mieli mnie dośc jak od poniedziałku będę w pracy latała po mieście:DDDDDTo ja jeszcze wam będę na gulu grała gdy wy w pracy a ja na koniku latam w czasie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Spokojnie spokojnie będziecie mieli mnie dośc jak od poniedziałku będę w pracy latała po mieście:DDDDDTo ja jeszcze wam będę na gulu grała gdy wy w pracy a ja na koniku latam w czasie pracyno to ok zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 witam! na jutro mam skromnego plana coby sie wybrać do Pęzina zobaczyc co to za zamek z XIIIw tam stoi... Był tam ktoś z was? Nie daleko bo tuż za stargardem a może warto go "podbić"?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 Czy ma ktoś z was jakieś informacje dotyczące zlotu Junaka???Ja wiem tyle że ma być 3-5 czerwca. Jeśli chodzi o mnie to jadę razem z Szachciorem' date=' koleżanką Rebelką oraz Adaśkiem.A wy????[/quote']Gitta zaproś swoich znajomych motocyklistów na 01.06.2005 do Pasażu Bogusława na godz. 15.00, a potem na 17.00 na tyły Teatru Letniego na zabawę. Wszyscy zmotoryzowani mile widziani. Więcej informacji na gg 9232419 Generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 26 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Pisałem o wyczynie Krisa' date=' ale on to później ładnie opisał, najeważniejsze że jest cały ---- szykuj maszyne i do boju[/quote'] Noo cały czas maszyna jest pieszczona :twisted: :banghead::) w piątek będe spawał już plastiki i przygotowywał do malowania. Klamka sprzęgła też powinna być. Jedynie nie moge znaleźć dźwigni zmiany biegów. Może ktoś ma jakieś części lub wie kto mógłby mieć - do Kawasaki zx7r. Ps. No na junaka już jest plan więc raczej Gryfino się zjawi. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 OoOoOooo nawet Gryfino zobacze po takiej dlugiej przerwie :-)) Ciekawe czy mnie poznacie, bo kiedys to po motorze Radka bylam poznawana , teraz juz nie ma ulatwien :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Ps. Jakby ktos się nudził w weekend to zapraszamy do Sierakowa ( 20 km za Stargardem Szczecinskim ). Jest jeziorko , woda , prąd , ognisko , łazienka , miejsce na namioty, fajny klimat , brakuje tylko dobrych checi :-)) Dr Info u mnie pod numerem 501-147-137 :-)) Wszyscy mile widziani !! :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Ps. Jakby ktos się nudził w weekend to zapraszamy do Sierakowa ( 20 km za Stargardem Szczecinskim ). Jest jeziorko ' date=' woda , prąd , ognisko , łazienka , miejsce na namioty, fajny klimat , brakuje tylko dobrych checi :-)) Dr Info u mnie pod numerem 501-147-137 :-)) Wszyscy mile widziani !! :twisted: :twisted: :twisted:[/quote']siemasz mozesz cos wiecej powiedziec o tym sierakowie ile wjazd od kiedy sie zaczyna itd kto tam bedzie :crossy:jak mnie nie bedzie na forum daj mi znac na gg 9232419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Fajnie by było wpaść do tego Sierakowa, pogada cudna i nastroje fantastyczne. Jak możesz coś więcej Maja powiedzieć to chętnie skorzystamy z zaproszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 Gitta zaproś swoich znajomych motocyklistów na 01.06.2005 do Pasażu Bogusława na godz. 15.00, a potem na 17.00 na tyły Teatru Letniego na zabawę. Wszyscy zmotoryzowani mile widziani. Więcej informacji na gg 9232419 GenerałGenerał czy to impreza na Dzień Dziecka?, podaj jakieś szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi