Sylwia Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Cześć doszły mnie słuch ze w Wołczkowie dziś o 1900 są organizowane Destruction Derby ( Crash Derby) !!!!!!!!!!!!!!!! Czy ktos ma plan sie tam wybrać ????????????? Podobno Sasza coś wie !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 19 maja (piątek) na Wołczkowskim poligonie podczas tegorocznych juwenaliów Politechniki Szczecińskiej odbedzie się pokaz motocrossowych wyczynów ekipy "Broken Bones Enduroteam" !Poza tą atrakcją odbędzie sie również Derby Racing, czyli emocjonujące wyścigi samochodowe po poligonie... 19 maja (piątek) - DERBY RACING i NOC FILMOWAMiejsce: poligon wojskowy WołczkowoStart imprezy: 16:00 W programie:18:00 Broken Bones - pokaz motocrossowych wyczynów ekipy "Broken Bones Enduroteam" [foto]19:00 Derby Racing, czyli emocjonujące wyścigi samochodowe po poligonie. Bądź trzeźwy, miej prawo jazdy.. i odrobinę szczęścia w losowaniu a siądziesz za kierownicą warczącej fury...22:00 Noc Filmowa - kino w systemie Dolby Surround, wielkie ogniska, skwierczące kiełbaski, przyjaciele. Mroczny-nocny klimat na pewno udzieli się nam wszystkim!Planowane filmy:PIŁA II (Saw II) - Okoliczności makabrycznego morderstwa, które bada detektyw Eric Mason (Donnie Wahlberg) świadczą o jednym: psychopatyczny morderca "Jigsaw" powrócił.Niewinne ofiary zamknięte przez niego w jednej celi ponownie będą zmuszone do wzięcia udziału w śmiertelnej "zabawie". Od ich decyzji zależeć będzie, kto z uwięzionych przeżyje, a kto umrze. (wp.pl)STRAŻ NOCNA (Nochnoy Dozor) - Los całego rodzaju ludzkiego zależy od delikatnej równowagi między dobrem i złem, ale pewnego dnia równowaga ta zostaje zachwiana. Tysiącletni rozejm między siłami światła i siłami ciemności został naruszony. Stara przepowiednia głosi, że pewnego dnia pojawi się ”Ten wielki”, który położy kres apokaliptycznej wojnie między Światłem i Mrokiem... (wp.pl)KLĄTWA (The Grudge) - Zwykły dom przy zwykłej ulicy w Tokio, nie wyróżnia się niczym specjalnym spośród innych. Jednak to tylko pozory. Dom jest opętany. Związana jest z nim klątwa, która zabija każdego, kto wejdzie do domu. Jej ofiary umierają i wtedy rodzi się nowa klątwa. Jak wirus przechodzi na kolejne osoby, które pojawiają się w tym domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Cześć doszły mnie słuch ze w Wołczkowie dziś o 1900 są organizowane Destruction Derby ( Crash Derby) !!!!!!!!!!!!!!!! Czy ktos ma plan sie tam wybrać ????????????? Podobno Sasza coś wie !!!!!!!!!!!!!!!! W planie w ogóle jest "Chata" ale dopiero na 21. A na 19 prawdopodobnie z Aldkiem i Gittą pojedziemy na Wołczkowo. No bo w sumie co robić z czasem skoro dziś piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 no to widze ze tancerze ostro rozpoczynaja sezon:) hehe przyznac sie kto idzie do chaty moze ja pójde :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Hej,Z tego co podsłuchałem w środe na spotkaniu na barce to koło piątku ma się na świecie pojawić nowy członek Halo Szczecin. Czkamy wiec na wieści!! Pozdrawiam Przykro mi, ale Juniorowi się nie spieszy :biggrin: Bądźcie pewni, że was poinformujemy jak już zechce się z nami przywitać. zrobcie koszulke xxxs halo szczecin ....tylko jakiego by tu nicka dac , bąbel ?? A pomysł z koszulką jest slodki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 19:00 Derby Racing, czyli emocjonujące wyścigi samochodowe po poligonie. Bądź trzeźwy, miej prawo jazdy.. i odrobinę szczęścia w losowaniu a siądziesz za kierownicą warczącej fury... Pakujcie sie w puszki na konie i jedziemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Normalnie az chyba jutro obejrze :icon_rolleyes: http://film.onet.pl/0,0,1325431,wiadomosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Normalnie az chyba jutro obejrze :icon_rolleyes: http://film.onet.pl/0,0,1325431,wiadomosci.html Na TVN-nie lecą już urywki tego odcinka, ciekawe jak im to w całości wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 ciekawe jak to w całości wyjdzie no wiec juz jestem :bigrazz: wczorajszy cały dzionek od 8,00 az do godz0 1,00 walczyłem ze zbudowaniem motorku i juz go mamy w szczecinie,mam jeszcze pare drobiazgow do zrobienia ale juz wiekszosc za mna ,musze jeszcze pomalowac,rozebrac i nalac oleju w zawieche-przesmarowac i podniesc sprezyny,dorobic ciegna do spacerowek, sa juz pierwsze zdjecia jak ktos chce zobaczyc to podac poczte na gg i chetnie sie pochwale-jest poprostu czad :icon_rolleyes: wsk v-mz-HD-panonia i motorynka w jednym :biggrin: potrzeba mi detki do koła mz, szerszej oponki co wejdzie na fele od mz-na tył,jakiegos wałka ze skory na narzedia na przod,prosze o pomoc bo czas ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Wolczkowo - jedno wielkie organizacyjne gowno..... Ale i tak bylo dobrze.... wracajac z Kopernikiem mielismy terenowy transporter, ale zgubilismy go po drodze ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Wolczkowo - jedno wielkie organizacyjne gowno..... Ale i tak bylo dobrze.... wracajac z Kopernikiem mielismy terenowy transporter, ale zgubilismy go po drodze ;] Było kiepsko na Wołczkowie, dla mnie jeszcze bardziej bo odniosłam szkody. Na moim udzie jest spory krwiaczek. Tak to jest jak blondynka nie umie wysiadać z terenowego wozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A tam gadacie!Było całkiem ciepło tego zimnego wieczoru.Nie ma to jak piweczko rozgrzewające!Ja tam zaliczam do udacych wieczorek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Wolczkowo - jedno wielkie organizacyjne gowno..... Ale i tak bylo dobrze.... wracajac z Kopernikiem mielismy terenowy transporter, ale zgubilismy go po drodze ;] niestety , 0 , nic, żenada .... oby juwenalia w przyszłym tygoniu okazały sie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 A mój Misiak robił dzisiaj jako mój plecaczek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Wolczkowo - jedno wielkie organizacyjne gowno..... Ale i tak bylo dobrze.... wracajac z Kopernikiem mielismy terenowy transporter, ale zgubilismy go po drodze ;] Szacuneczek :D ;) :crossy: hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi