Córcia Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 no ty to jestes gosc :)ty lowelas bo ci kotka ucieknie -mrucz tam dobrze :) Ciebie w końcu chcemy zobaczyć. A nie tak jak w piatek żeś poszedł w długą spod "chaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Batman Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 a ja dzis nie moge!!!Dzisaj final Ligi mistrzow!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 co to za klutnie tu byly...Hm zostawic was na 2 dni i juz :) "Na co wasnie na co klutnie wnet i tak zginiemy w zupie"no widzisz co sie dziejePANOWIE I PANIE TRZYMAJMY SIE W KUPIE -KUPY NIKT NIE RUSZY :) Ciebie w końcu chcemy zobaczyć. A nie tak jak w piatek żeś poszedł w długą spod "chaty" OK DZIS BEDE -JAK BY TO MIAŁO MNIE NIE BYC NA OTWARCIU NOWEGO MIEJSCA MOTO,NO MUSZE BYC :) a co do piatku to jak dla mnie to tak staroscia niemiecka smierdziało i za mało miejsca na moje wygibasy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Drodzy Panowie, Drogie Panie!!!!!! Dziś Adu zawita na szczecińską bareczkę! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 No Passacik ładny, ale nie chwal się mam takiego samego :-PPP, a moj Kymco ładny ?? :-DDD Medialna twarzyczko :-DDDŚmiac mi sie chcialo bo ogladnelam sie za Toba a Ty tez chyba sie patrzyles i niewiedziales co jest piec :-DDD A niop:) tak było a ja dzis nie moge!!!Dzisaj final Ligi mistrzow!!!!!!!!!!! Piłka to bezmyślne bieganie za kawałkiem skóry heheheh Szacun Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Piłka to bezmyślne bieganie za kawałkiem skóry heheheh Zgadzam się, żeby tak nam chcieli płacić w pościgu za kawałkiem..... kiełbasy :) Edytowane 18 Maja 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 czy nikt nie zauważył mojego posta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 czy nikt nie zauważył mojego posta??pewnie nikt nic nie wie ja i owszem sprzedałem taki podobny wozek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Jestem wręcz zaszokowana tym co przeczytałam na ostatnich dwóch stronach!!!Poprostu brak słów!!! "panie ADMINIE"-->cóż za bogate słownictwo, czy długo zastanawiałeś się nad tym co napisać?? Pouczasz tu ludzi a sam śmiecisz aroganckimi wypowiedziami i obrażasz kolegę? Jesli na wzór Twoich postów mamy ze sobą tu rozmawiać to dopiero będzie przysłowiowy "burdel". :) koledzy i koleżanki-->jest Nas na forum tu bardzo wiele, jedni od poczatków drudzy zaś od niedawna, logiczne jest to, iż nie jestesmy w stanie poznac się wszyscy na tyle by móc się na wzajem oceniać oraz to, iż nie wszyscy nawet po tym zapoznaniu będziemy się darzyć sympatią!!! Nie musimy ze sobą spędzać Świąt ani ze sobą sypiać ale łączy Nas napewno jedno, wszyscy jestesmy miłośnikami dwóch kółek i choćby z tego właśnie powodu powinniśmy trzymać się razem!!! Proszę nie szufladkujcie ludzi, których prawie nie znacie!!! :) Walkie--> głowa do góry i się nie dawaj tak chłopie, nie idź za większością idź za swoim głosem!! :) I to na tyle, więcej nie mam nic do powiedzenia, możecie teraz to skomentowac, możecie mnie zignorować, napisałam to co uważałam za słuszne a prawo do własnego zdania ma tu każdy! pozdrawiam :) Edytowane 17 Maja 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Landryna to wszystko wina brzydkiej pogody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 czy nikt nie zauważył mojego posta?? ja zauwazylem i nawet pisałem na prv na gg ale mnie zlałes mi mam to terazw dupie!! Jestem wręcz zaszokowana tym co przeczytałam na ostatnich dwóch stronach!!!Poprostu brak słów!!! I to na tyle, więcej nie mam nic do powiedzenia, możecie teraz to skomentowac, możecie mnie zignorować, napisałam to co uważałam za słuszne a prawo do własnego zdania ma tu każdy! pozdrawiam :) oto przykład jak w jednym poscie mozna sobie samemu zaprzeczyc :) ehhh mlodzierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) ja zauwazylem i nawet pisałem na prv na gg ale mnie zlałes mi mam to terazw dupie!!oto przykład jak w jednym poscie mozna sobie samemu zaprzeczyc :) ehhh mlodzierzy wyrazić zdanie może każdy, ale nie naruszając przy tym niczyjej godności!!! ja tego nie zrobiłam, za to co niektórzy owszem!!! :) Edytowane 17 Maja 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 wyrazić zdanie może każdy, ale nie naruszając przy tym niczyjej godności!!! ja tego nie zrobiłam, za to co niektórzy owszem!!! :) wyluzuj nie walcz ze mną bo ja zwykły głupek jestemi co ja moge wiedziec moze ktos inny cie przytuli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 bo ja zwykły głupek jestem!! potwierdzam :) a tak powaznie to ostatnio jakos agresywnie sie tutaj robi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ann Opublikowano 17 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Tu spokoju chyba nigdy nie będzie :) bo powoli robi się forum rolnicze :) pozdrowienia dla ekipy z barki było wesoło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi