mikoch Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Czy ktoś mnie oświeci gdzie dokładnie to jest???? Jeszcze w życiu tam nie byłem. Tylko szybko pisssssssssssss :icon_razz: :clap: Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 He he a i ja jestem z Gumieniec !!!!!!!!!!! Moze jakąś mafie stworzymy :clap:Pozdrawiam Wszystkim no jasne bo na takie mafie sa juz konkretni ludzie przyczajeni :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Czy ktoś mnie oświeci gdzie dokładnie to jest???? Jeszcze w życiu tam nie byłem. Tylko szybko pisssssssssssss :icon_razz: :clap:Oj Miłoszuuuuu...bo za kilka minut będę w twojej części miasta.......... Edytowane 13 Maja 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 jako były posiadacz Fzr 600 życze ci powodzonka w składaniu wiem jakie to jest wkurzające jak trza latać a konik domaga się remontu silnika ja tęż tak miałem ale dałem rade YAMAHA ---OKPozdro A dzieki... juz mam wszystko powymieniane .. teraz czekam tylko na klej do karterow, skladanie i bedzie gitara ;] Oficjalne podziekowania dla Kopernika za pomoc.. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 He he a i ja jestem z Gumieniec !!!!!!!!!!! Moze jakąś mafie stworzymy :)Pozdrawiam Wszystkim Moze nie mafie ale trzeba sie ktoregos cieplego wieczorka spotkac gdzies na malym redsiku np... co Wy na to ''Gumiaki'' ?? :icon_razz: :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Moze nie mafie ale trzeba sie ktoregos cieplego wieczorka spotkac gdzies na malym redsiku np... co Wy na to ''Gumiaki'' ?? Jestem za, byle nie w Kemko. :clap: :icon_razz: :) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Wy się uspokójcie z tym bo jeszcze Pogodniaki,Prawobrzegolce lub Środmolce wam manto sprawią.Spotykamy sie wszyscy razem!!!Bez podziałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Wy się uspokójcie z tym bo jeszcze Pogodniaki,Prawobrzegolce lub Środmolce wam manto sprawią.Spotykamy sie wszyscy razem!!!Bez podziałów.I "Niebuszewiaki " też :icon_razz: Jak ktoś ma dzis jakiegos "plana" to zaimputować tu Edytowane 13 Maja 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 I "Niebuszewiaki " też :clap: Jak ktoś ma dzis jakiegos "plana" to zaimputować tu ja tez jestem ZA a tak poza tym dziekuje bardzo za przybycie was Bracia i SIOSTRY na ta wojskowa imprezke :icon_razz: ludzie do tej pory mi dziekuja bo bardzo im sie podobalismy i jeszcze by chcieli :) no to pa do jutra :) kto moze pod katedre o 13,30-wiadomo MOTODOMINIKA staje sie KOMUNISTKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Jestem za, byle nie w Kemko. :) :clap: :) Pozdro! W Kemko niet.....ale ja na Kymco tak :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 (edytowane) Wy się uspokójcie z tym bo jeszcze Pogodniaki,Prawobrzegolce lub Środmolce wam manto sprawią.Spotykamy sie wszyscy razem!!!Bez podziałów.Dobra...dobra....mamoooo Gitto..albo.....Wielka Siostro Gitoooooo :icon_razz: Uwaga!!!!!!!!!! Mam tylni kufer założony !!!!!!!!!!!!!! Od dziś mam turystyka :clap: No bo jak mi tak wszyscy mówicie żeby na nim tak nie grzała bo to nie ścigacz :) To ok . Mowicie macie :) Edytowane 13 Maja 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Wy się uspokójcie z tym bo jeszcze Pogodniaki,Prawobrzegolce lub Środmolce wam manto sprawią.Spotykamy sie wszyscy razem!!!Bez podziałów. Gosiu ja na miasto wogole nie moge wyjezdzac to chociaz na Gumiencach daj mi siem napic redsika :icon_razz: :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Jak ktoś ma dzis jakiegos "plana" to zaimputować tu Ja mam standardowo sobotniego - piwcio, akademik, grzedy, rumba, panny... zakonczenie w okolicach 7 - 8 rano ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Wy się uspokójcie z tym bo jeszcze Pogodniaki,Prawobrzegolce lub Środmolce wam manto sprawią.Spotykamy sie wszyscy razem!!!Bez podziałów. Zdaje sie, że robisz za księdza. Ludzie spowiadają się ze swoich zamiarów. Nie ma mnie w domu więc może brakuje ci pouczania? siostrzyczko :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 Ja mam standardowo sobotniego - piwcio, akademik, grzedy, rumba, panny... zakonczenie w okolicach 7 - 8 rano ;] No, no, też bym chętnie dzisiaj wyskoczył na jakąś traskę koncertowa w tym stylu, aczolwiek wtorkowe zaliczenie mnie dobija :buttrock: ... ale kto wie, może zamiary uda sie zrealizować :icon_razz: Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi