generał Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Na stronie glownej Halo Szczecin podalem szczegoly spotkania wszystkich kol i grup motocyklowych na III spotkaniu w Wolinie i Smolecinie w jeden dzien tj,27.05.06.Picia i wyzerki coniemiara w dwoch miejscach.Spdziewana ilosc to okolo 50 motocykli.Zapraszam.Postaram sie jeszcze raz przypomniec wszystkim po 20.05.06no napewno bo tu sa sami sklerotycy :icon_exclaim: i napisz to duza trzcionka bo ze wzrokiem tez kiepskoa juz jak napiszesz ile darmowego zarła i piwka bedzie to mozesz na 100% na nich liczyc :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dzięki..... dzieki........mam doła :cool: :clap: :biggrin: Pozdrawiam wszystkich Witam wszystkich po przerwie. Sylwia , ale ja słyszałam że świetnie sobie radziłaś w warsztacie przy naprawianiu motocykla, a mechanik :icon_exclaim: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 No i po weekendzie... Wczoraj pojechałem z Aldoną w poszukiwaniu "krzywego lasu" do Gryfina. Fajna wyprawa. Las faktycznie nietypowy: http://www.ga.com.pl/krzywyla.htm w okolicy fajny kanał z rybkami i żabami dajacymi wieczorem niezły koncert: cos jak "fala" na stadionie. Dzisiaj niestety mimo ładnej pogody nie polatałem... a szkoda.... no nic jutro polatam sobie :icon_exclaim:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 NO TO SZKODA -ALE NIE MARTW SIE BEDZIE OKdziekuje ci za checi wsparcia mnie w reprezentowaniu szczecina na zlocie w słupsku :biggrin: jeszcze nie raz damy rade :icon_exclaim:Bo ja tak pędziłam za Tobą, żeby cie wesprzeć a tu o...ZONG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Dzięki..... dzieki........mam doła :icon_exclaim: :biggrin: :cool: Pozdrawiam wszystkich Sylwia radzila sobie dzielnie co za pewne Niedzwiedz potwierdzi!! pewnie mnie za to przejedzie jak mnie na miesice zobaczy ale jak ktos ma ochote to tu kilka fotek z wyjazdu http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=50205&q=rafusz&k=3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Zrobię ci niespodziankę i przewiozę na plecach.Pasuje? :biggrin: Było super...na takim motocyklu i z takim kierowcą to ja zawsze mogę robić za plecak :cool: wielkie dzięki za pomoc :icon_exclaim: pewnie mnie za to przejedzie jak mnie na miesice zobaczy ale jak ktos ma ochote to tu kilka fotek z wyjazdu http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=50205&q=rafusz&k=3Uduszę Cię Rafałku!!!!!!!!!!!!! Wiesz za co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Uduszę Cię Rafałku!!!!!!!!!!!!! Wiesz za co !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ludzie ratujcie - nie dajcie mnie skrzywdzic :biggrin: !! dla was to zrobilem :icon_exclaim: !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 A co takiego się stało, żeś tak szalała? :wink: Nie martw się Sylwia, pewnie odpali jak sobie odpocznie od Ciebie :icon_razz: A może klaps w plastik pomoże (najlepiej z lewej strony pod kierownicą) :icon_exclaim:Odpalił ...odpalił ...łobuz GS tak mnie ...podejść...przez niego rzuciłam palenie hmmmm...zlekka zaleciało mi tu szantażem...ale..niech stracę.Wielkie dzięki za pomoc Niedźwiedziu :clap: Gitta, nie krzycz na nią. Każdemu sie może przytrafić chwila słabości, prawda? :bigrazz: :bigrazz: :bigrazz:Wyczuwam sarkazm :biggrin: chłopa jej trza!!w jej wieku to juz tylko raz w miesiącu ale dobrze!! :>Chyba będziesz musiał oberwać za to :wink: :biggrin: :bigrazz: :) :) Sylwia , ale ja słyszałam że świetnie sobie radziłaś w warsztacie przy naprawianiu motocykla, a mechanik :biggrin: :cool:Moniko proszę nie dołuj mnie ....bo ja się napiewno już nie podźwignę z tej depresji :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Chyba będziesz musiał oberwać za to :icon_exclaim: obiecujesz?? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Odpalił ...odpalił ...łobuz GS tak mnie ...podejść...przez niego rzuciłam palenie hmmmm...zlekka zaleciało mi tu szantażem...ale..niech stracę.Wielkie dzięki za pomoc no sie wszyscy cieszymy :icon_exclaim: no widzisz SYLWUNIU moj czoperek nie jest taki wolniusienki i dojechał co do minutki na czas -normalnie super :biggrin: ale jeszcze nie raz damy razem czadu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) A ja myślałam że Motobracia są po to by pocieszyć ...pomóc...itd....a ja tu czytam i muszę się wciąż bronić :icon_exclaim: :biggrin: :cool: :clap: :biggrin: Litości towarzysze Edytowane 7 Maja 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 obiecujesz?? :> Ty chyba nie wiesz na co sie porywasz ale :biggrin: za odwage :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Wyczuwam sarkazm :icon_exclaim: A tam, od razu sarkazm. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 A ja myślałam że Motobracia są po to by pocieszyć ...pomóc...itd....a ja tu czytam i muszę się wciąż bronić :cool: :clap: :biggrin: :biggrin: :bigrazz: Litości towarzyszeNie przejmuj się, nie takie rzeczy ludzi spotykają :icon_exclaim: głowa do góry! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Sylwia-->superowe foteczki, gratuluję komus pomysłu, można naprawdę stworzyć z tego komiks :icon_exclaim: Główka do góry,będzie dobrze, a chłopakami się nie przejmuj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi