Niedźwiedź Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Nie ..ja jutro koncze prace o 8 rano!!!!!!!!!!! i bede mogła byc na wałach o 9 ;) może ktoś by jechał o 9 rano to ja chetnie, moglibycmy ich dogonić :icon_twisted: Też bym się chętnie potoczył te parę metrów. ;) Ale niestety bez noclegu. ;) Jak mi Max rano odpali i akumulator nie zastrajkuje to moge lecieć o 9.00 :) Nawet o 9.05, bo stary Niedźwiedź lubi spać ;) Edytowane 5 Maja 2006 przez Niedźwiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 kurcze ja niestety odpadam... mógłbym wyruszyc najwczesniej o 12 i odpada nocleg. czyli zupełnie bez sensu. moze innym razem? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Skoro ognisko ostatnio się udało mimo niezbyt ciekawej pogody to może jutro cos wymyślimy?? Wkońcu nie wszyscy jada na zlot :icon_twisted: Ktos jest chętny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Cacy cacy dziewczynka, jak się chce być czyściutką i pachniącom to się trzeba zakręcić i czasem się coś pupciast dzieje :icon_twisted: pozdrawiam i ciekawe kiedy kolejne kiełbaski planowane ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Skoro ognisko ostatnio się udało mimo niezbyt ciekawej pogody to może jutro cos wymyślimy?? Wkońcu nie wszyscy jada na zlot :icon_twisted: Ktos jest chętny??ja bym sie chętnie gdzieś jutro po 14 ruszył... sądzę że jeszcze kilka osób powinno sie znaleźć na wyjazd bliżej niż do Słupska ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Cacy cacy dziewczynka, jak się chce być czyściutką i pachniącom to się trzeba zakręcić i czasem się coś pupciast dzieje :icon_twisted: pozdrawiam i ciekawe kiedy kolejne kiełbaski planowane ??? to gdzie jutro lecimy?? ja od 17 wolna ;) a z tym weżem to nie tak jak myślisz :) uzywam go tylko do pralki ;) ;) ;) Edytowane 5 Maja 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 ja bym sie chętnie gdzieś jutro po 14 ruszył... sądzę że jeszcze kilka osób powinno sie znaleźć na wyjazd bliżej niż do Słupska :icon_twisted:PZDR! Tak, tak - jestem za. Choć te 220km do Słupska strasznie korci. No ale z aktualnym stanem moich opon to nici z tego bedą. A tak przy okazji to czy ktoś mi może powiedzieć gdzie Halo Szczecin wymienia opony? Tzn w jakim "zakładzie" i za ile od koła? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Nie ..ja jutro koncze prace o 8 rano!!!!!!!!!!! i bede mogła byc na wałach o 9 ;) może ktoś by jechał o 9 rano to ja chetnie, moglibycmy ich dogonić :icon_twisted: ok to git w takim razie jutro 9.00 na walach i gonimy reszte ekipymam nadzieje ze wstane wyjazd jak dla mnie na 1 dzien wiec do zobaczyska a ty zychu nie kombunuj !! ktos musi narobic halasu w slupsku wiedz jedziesz z nami!! chodzilo oczywiscie o Zbycha :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) A tak przy okazji to czy ktoś mi może powiedzieć gdzie Halo Szczecin wymienia opony? Tzn w jakim "zakładzie" i za ile od koła? ja polecam na UL .ZIELONOGORSKIEJ u WYRWY PRZY PEHAMOCIE I TAM JEST FUL WYPAS ZA 20 OD KOŁA A CO DO WYJAZDU TO O 8 JADE SOBIE SAM :icon_twisted: A WY MNIE DOGONICIE ;) Edytowane 6 Maja 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 kurde ale czy ja dam radę > Czekajcie na mnie co !!!!!!!!!!!!!!!!! Bo ja o 8 skińczyłam pracę!!!!!!!!!!!!!! Napewno będę na Wałach !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 UWAGAWszyscy, którzy zostali. Proponuję zjednoczyć się w ten piękny sobotni dzionek i gdzieś wyruszyć :icon_twisted: Co powiecie na ognisko na np. godz. 18-19??? Zbieramy się na Wałach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Dopiero :icon_twisted: o 18? a do tego czasu to spruchnieć można. Trzeba latać bo los nie wybiera (lepera) i słoneczko i plenerek sprzyja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 UWAGAWszyscy, którzy zostali. Proponuję zjednoczyć się w ten piękny sobotni dzionek i gdzieś wyruszyć :D Co powiecie na ognisko na np. godz. 18-19??? Zbieramy się na Wałach?? Nie ognisko tylko Wały o 19 tam gdzie zawsze, bo są festyny i zostajemy tam aby popic piwko a potem zobaczymy jakie plany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Nie ognisko tylko Wały o 19 tam gdzie zawsze, bo są festyny i zostajemy tam aby popic piwko a potem zobaczymy jakie plany..... wieczorem to rumba nie jakies waly (pieprzone małomiasteczkowe odustowe festyny) proponuje ankiete "kto jest najfajniejszym motocyklistom"!!proponuje swoją kandydature:) ps. mówimy o jeźdzcach a nie ich motórach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) wieczorem to rumba nie jakies waly (pieprzone małomiasteczkowe odustowe festyny) proponuje ankiete "kto jest najfajniejszym motocyklistom"!!proponuje swoją kandydature:) ps. mówimy o jeźdzcach a nie ich motórach :DRumba to dopiero późnym wieczoerm po dobrym "zaprawieniu się", a na sam przód "festynik pod chmurką" ......Głosuje na Staszka Edytowane 6 Maja 2006 przez Carioka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi