Maja Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No to przyznaję się że tym razem z mojej winy nas nie będzie :-DD Niestety w sobotę robię imprezkę urodzinową i gości zaprosiłam juz 2-3 tygodnie temu tak aby nie mieli innych planów. Tym razem nie zwalam na Tubę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: No teraz to ja już wszystko wiem:D Tuba + Maja=WNP :) Oj Gitta Ty to jesteś :-P wszyscy już wiedzą od dawna a Ty musiałaś po forum dojśc dopiero ?? HyHyHy...nie ma to jak internet :-PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No ja to taka nie w emacie za bardzo:DA prosze taki zwykły kolega hihihihMy tez tak zaczynalismy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Już nie taki zwykły :-PP Ale myślałam że domyśliłaś się jak był wyjazd na pożegnanie Papieża... :twisted: :twisted: :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 No to przyznaję się że tym razem z mojej winy nas nie będzie :-DD Niestety w sobotę robię imprezkę urodzinową i gości zaprosiłam juz 2-3 tygodnie temu tak aby nie mieli innych planów. Tym razem nie zwalam na Tubę :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: No teraz to ja już wszystko wiem:D Tuba + Maja=WNP :(Gitta ty cieniaro czy w tym sezonie z nami pojedziesz gdzieś? Skończ obciąganie jaboli po bramach - Ty fetorsie jeden :lol: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 UUUUUuuuuUUUuuuUUUuuu...mocne słowa :-PPP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 witam i pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Gitta ty cieniaro czy w tym sezonie z nami pojedziesz gdzieś? Skończ obciąganie jaboli po bramach - Ty fetorsie jeden :lol: :( Od Fetorsów sie odwal bo naśle ich na ciebie :lol: Taniochów nie pijam tylko 92% :( A pojeżdże obicuję ale po 1 czerwca i musisz mi zapewnić że wszystkie wyjazdy za mnie bezahlen :) ...w ogóle to przeglad mi się skonczył!!!(Jak ja to mogłam przeoczyć :?: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 UUUUUuuuuUUUuuuUUUuuu...mocne słowa :-PPP Ten TYP zawsze tak ma :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 witam i pozdrawiam wszystkich :) ...i to tyle??? 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 witam i pozdrawiam wszystkich :) ...i to tyle??? 8) Taaa... Hiszpan ostatnio tylko wpada na forum, pozdrawia i znika. Gdzie on się podziewa?Hiszpan! Daj znać co u Ciebie! Do Golczewa to się mogłes kopnąć chociaż na jedno popołudnie :-) A co tam - też Was pozdrawiam! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 No to witam i pozdrawiam hihihh :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Dzieńdobry :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Jaja sobie robicie i tyle :) A ktoś widział/słyszał może Kriso? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Kriso na GG bywa ale na forum jakos zaginal w akcji ostatnio...Moze znowu zrobił sobie roczną przerwę :-PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Hej!Moja ukochana żona właśnie zaliczyła egzaminek na kat.A :lapagora: Czyli za jakiś czas czarnym GSem już sobie nie polatam :-(Dostałem zapowiedź w Golczewie: "Misiu, poszukaj sobie innego motoru..." :) No to szukam: maszyny i kasy.... :( Dziewczyny - będziecie miały koleżankę do robienia furory w mieście :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi