Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przesada!!! A najbardziej przesadzony jest nie tyle sam artykuł co komentarze :icon_razz:

Przeca my podobnie się wypowiadamy o tuningach śmuningach.

Ludu gdzies wybywacie obrywać etykiety w piwek? Wypijam prezentowe wino ale sie kończy a z nim humor

Przeca my podobnie się wypowiadamy o tuningach śmuningach.

Ludu gdzies wybywacie obrywać etykiety w piwek? Wypijam prezentowe wino ale sie kończy a z nim humor

siemanko czy jutro tj, wtorek mamy jakies plany.bo nudne sie robi to siedzenie w domku :icon_razz:

dla mnie rzenada jest ten artykul i iuz :icon_razz: pare lat temu pan Potynski ze Swiata Motocykli ladnie nazwal to sezonem ogorkowym i on juz nadszedl pozostaje byc spokojnym i rozwaznym...

siemanko czy jutro tj, wtorek mamy jakies plany.bo nudne sie robi to siedzenie w domku :cool:

jestem ZA :bigrazz: Może jakies ognisko zoorganizujemy? Można by podjechac na Widok albo Głębokie!Oby tylko cieplej było, bo ja dziś godzinkę tylko posmigałam i zmarzłam na kość :icon_mrgreen:

Przesada!!! A najbardziej przesadzony jest nie tyle sam artykuł co komentarze :bigrazz:

Mnie najbardziej zaciekawił ten fragment:

"Policjanci chcą wiedzieć, jacy ludzie mają motory, w jakim są wieku, jakie umiejętności posiadają, gdzie najczęściej jeżdżą, gdzie się spotykają. Jak zamierzają to zrobić?"

Czy to znaczy że w Halo Szczecin pojawią się jacyś szpiedzy? A może już się pojawili :icon_mrgreen:

Pozdrawiam

Mnie najbardziej zaciekawił ten fragment:

"Policjanci chcą wiedzieć, jacy ludzie mają motory, w jakim są wieku, jakie umiejętności posiadają, gdzie najczęściej jeżdżą, gdzie się spotykają. Jak zamierzają to zrobić?"

Czy to znaczy że w Halo Szczecin pojawią się jacyś szpiedzy? A może już się pojawili :bigrazz:

Pozdrawiam

No ten fragment jest naprawdę "dobry". Nie rozumiem po co policji te informacje, co ich interesuje jacy ludzie jeżdza i po ile mają lat? Skoro jeżdza to znaczy, że prawko ktoś im dał, a skoro je mają to znaczy że wiekiem odpowiadają!!! "Jacy są..." a do czego to komu potrzebne?

Ten fragment przypomina mi jakąś kronikę kryminalną, zupełnie jakbym czytała o przestępczości zoorganizowanej, która rozpracowuje policja :icon_mrgreen:

Pozdrowienia dla wszystkich z Melbourne, tak tak to jest tam gdzie kangury skacza po autostradach zamiast motocyklistow:)

czesc kolego,fajnie masz-tam przynajmniej nie ma zakretow i mozna smiało posmigac -zadna baba cie nie zepchnie z drogi

no to teraz beda ci ludzie zazdraszczac :bigrazz: .POZDROWIONKA ;)

wracaj szybko bo kon stygnie :icon_biggrin:

jestem ZA :cool: Może jakies ognisko zoorganizujemy? Można by podjechac na Widok albo Głębokie!Oby tylko cieplej było, bo ja dziś godzinkę tylko posmigałam i zmarzłam na kość :icon_mrgreen:

jestem za jakby cos to czekam na konkrety ,na forum lub na gg

Twardym trzeba być nie miętkim, zimno też do wytrzymania a-le radość z jazdy też potrzebna, więc trzymam Kciuki za pogodę i pomysł na ognisko na Widoku lub Głębokim popieram, chyba że w Gryfinie?

To Szacuneczek dla braci i sióstr szczególnie :icon_mrgreen:

Tylko w samym Szczecinie zarejestrowanych jest 3 tys. motocykli. Policjanci zapowiadają, że będą robić wszystko, aby ich posiadacze respektowali przepisy. Zarzuty wobec nich są zawsze takie same: urządzanie wyścigów na ulicach, ryczące silniki, lekceważenie innych uczestników ruchu. Motocykliści muszą liczyć się z tym, że kontrolujący ich policjant może zmierzyć poziom hałasu, jaki robi ich maszyna. Za motor ryczący nieprzepisowo, czyli głośniej niż 96 decybeli, funkcjonariusz zabierze dowód rejestracyjny.

zabiora mi dowód :icon_mrgreen:

jestem za jakby cos to czekam na konkrety ,na forum lub na gg

Twardym trzeba być nie miętkim, zimno też do wytrzymania a-le radość z jazdy też potrzebna, więc trzymam Kciuki za pogodę i pomysł na ognisko na Widoku lub Głębokim popieram, chyba że w Gryfinie?

To Szacuneczek dla braci i sióstr szczególnie :icon_mrgreen:

A więc skoro pogoda Wam nie straszna to proponuję

OGNISKO NA WIDOKU godz. 18 wyjazd z Wałów ;)

a teraz proszę by ktoś zarażony motocyklami albo motonita podpisał się pod tym bo mnie to raczej nikt nie posłucha bo mało osób mnie zna :bigrazz:

Ewentualnie można zmienić miejsce, a to już do obgadania na Wałach tylko ludziska przyjeżdzajcie :cool:

Edytowane przez landryna