Córcia Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Przesada!!! A najbardziej przesadzony jest nie tyle sam artykuł co komentarze :icon_razz: Przeca my podobnie się wypowiadamy o tuningach śmuningach.Ludu gdzies wybywacie obrywać etykiety w piwek? Wypijam prezentowe wino ale sie kończy a z nim humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Przeca my podobnie się wypowiadamy o tuningach śmuningach.Ludu gdzies wybywacie obrywać etykiety w piwek? Wypijam prezentowe wino ale sie kończy a z nim humor siemanko czy jutro tj, wtorek mamy jakies plany.bo nudne sie robi to siedzenie w domku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moby Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 dla mnie rzenada jest ten artykul i iuz :icon_razz: pare lat temu pan Potynski ze Swiata Motocykli ladnie nazwal to sezonem ogorkowym i on juz nadszedl pozostaje byc spokojnym i rozwaznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Wcale nie jest ten artykul az taki negatywny :icon_razz: , czytywalem juz o wieeeele bardziej nienawistne :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 SIEMKA LUDZISKA POZDROWIONKA Z IRLANDII SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 SIEMKA LUDZISKA POZDROWIONKA Z IRLANDII SZACUN fajnie masz !!autostrade zobaczysz!!zycie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 siemanko czy jutro tj, wtorek mamy jakies plany.bo nudne sie robi to siedzenie w domku :cool: jestem ZA :bigrazz: Może jakies ognisko zoorganizujemy? Można by podjechac na Widok albo Głębokie!Oby tylko cieplej było, bo ja dziś godzinkę tylko posmigałam i zmarzłam na kość :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Przesada!!! A najbardziej przesadzony jest nie tyle sam artykuł co komentarze :bigrazz: Mnie najbardziej zaciekawił ten fragment: "Policjanci chcą wiedzieć, jacy ludzie mają motory, w jakim są wieku, jakie umiejętności posiadają, gdzie najczęściej jeżdżą, gdzie się spotykają. Jak zamierzają to zrobić?" Czy to znaczy że w Halo Szczecin pojawią się jacyś szpiedzy? A może już się pojawili :icon_mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Mnie najbardziej zaciekawił ten fragment: "Policjanci chcą wiedzieć, jacy ludzie mają motory, w jakim są wieku, jakie umiejętności posiadają, gdzie najczęściej jeżdżą, gdzie się spotykają. Jak zamierzają to zrobić?" Czy to znaczy że w Halo Szczecin pojawią się jacyś szpiedzy? A może już się pojawili :bigrazz: Pozdrawiam No ten fragment jest naprawdę "dobry". Nie rozumiem po co policji te informacje, co ich interesuje jacy ludzie jeżdza i po ile mają lat? Skoro jeżdza to znaczy, że prawko ktoś im dał, a skoro je mają to znaczy że wiekiem odpowiadają!!! "Jacy są..." a do czego to komu potrzebne? Ten fragment przypomina mi jakąś kronikę kryminalną, zupełnie jakbym czytała o przestępczości zoorganizowanej, która rozpracowuje policja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Pozdrowienia dla wszystkich z Melbourne, tak tak to jest tam gdzie kangury skacza po autostradach zamiast motocyklistow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Pozdrowienia dla wszystkich z Melbourne, tak tak to jest tam gdzie kangury skacza po autostradach zamiast motocyklistow:) czesc kolego,fajnie masz-tam przynajmniej nie ma zakretow i mozna smiało posmigac -zadna baba cie nie zepchnie z drogino to teraz beda ci ludzie zazdraszczac :bigrazz: .POZDROWIONKA ;) wracaj szybko bo kon stygnie :icon_biggrin: jestem ZA :cool: Może jakies ognisko zoorganizujemy? Można by podjechac na Widok albo Głębokie!Oby tylko cieplej było, bo ja dziś godzinkę tylko posmigałam i zmarzłam na kość :icon_mrgreen:jestem za jakby cos to czekam na konkrety ,na forum lub na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Jest dawno rano rano a mi awionika siadła ale jest fajno :cool: ;) :icon_biggrin: jest dobrze Szacuneczek dla wszystkich :icon_mrgreen: :bigrazz: Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szszaman Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Twardym trzeba być nie miętkim, zimno też do wytrzymania a-le radość z jazdy też potrzebna, więc trzymam Kciuki za pogodę i pomysł na ognisko na Widoku lub Głębokim popieram, chyba że w Gryfinie?To Szacuneczek dla braci i sióstr szczególnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 Artykul o nas:http://miasta.gazeta.pl/szczecin/1,34939,3314063.html Tylko w samym Szczecinie zarejestrowanych jest 3 tys. motocykli. Policjanci zapowiadają, że będą robić wszystko, aby ich posiadacze respektowali przepisy. Zarzuty wobec nich są zawsze takie same: urządzanie wyścigów na ulicach, ryczące silniki, lekceważenie innych uczestników ruchu. Motocykliści muszą liczyć się z tym, że kontrolujący ich policjant może zmierzyć poziom hałasu, jaki robi ich maszyna. Za motor ryczący nieprzepisowo, czyli głośniej niż 96 decybeli, funkcjonariusz zabierze dowód rejestracyjny. zabiora mi dowód :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 2 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) jestem za jakby cos to czekam na konkrety ,na forum lub na gg Twardym trzeba być nie miętkim, zimno też do wytrzymania a-le radość z jazdy też potrzebna, więc trzymam Kciuki za pogodę i pomysł na ognisko na Widoku lub Głębokim popieram, chyba że w Gryfinie?To Szacuneczek dla braci i sióstr szczególnie :icon_mrgreen: A więc skoro pogoda Wam nie straszna to proponuję OGNISKO NA WIDOKU godz. 18 wyjazd z Wałów ;) a teraz proszę by ktoś zarażony motocyklami albo motonita podpisał się pod tym bo mnie to raczej nikt nie posłucha bo mało osób mnie zna :bigrazz:Ewentualnie można zmienić miejsce, a to już do obgadania na Wałach tylko ludziska przyjeżdzajcie :cool: Edytowane 2 Maja 2006 przez landryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi