NIX Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Przewidziana porcja kiełbaski na osobę, napoje i piwko na osobę. Jeżeli ktoś zje więcej niż norma to bierze ze sobą Wersja o zakupie jędrnych 17 jest pomówieniem .... chyba, że Zbyniu się przebiera a tego nie wiemy.... i wszystko jasne, thx do zobaczenia jutro na Wałach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo911 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Witam. Który cyc strzelał z rury na parkingu w GALAXY(ok. 13-14)???Ładne echo:P Bardzo ładnie alarmy grać zaczęły i ludziom jakoś nogi się plątały:P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A o której będziecie tam czekać, bo jet grupa z Nowogardu i tez ma plan sie dołaczyć.Witam! Liczę, że 12 trochę po 12:00 powinniśmy tam być tzn. w Chociwlu. Zbieramy się o 11:00 i lecimy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Nikt nie ma namiarów na wolny garaż w centrum? No to pytanie - gdzie trzymacie swoje sprzęty? Pozdrawiam ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 W garażu na parkingu strzeżonym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Nikt nie ma namiarów na wolny garaż w centrum? No to pytanie - gdzie trzymacie swoje sprzęty? Pozdrawiam ALLmy ich nie trzymamy ,to one nas trzymaja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 my ich nie trzymamy ,to one nas trzymaja :P pewnie tak :icon_eek: dobrze gadasz lec po piwo kobieto :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 jest niedziela 7-33 rano spac mi sie nie chce swoja droga polowke odstawilem do pracy (ma dzis dniowke) a ja za uprzejmoscia "MOTOWARIATA" bede dzis z wami na otwarciu sezonu wiec do zobaczyska PS. kielbache biore ze soba bo pewnie nik nie przewidzial ze moze do was dolaczyc jeszcze jeden darmozjad ze Świnoujścia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Nikt nie ma namiarów na wolny garaż w centrum? No to pytanie - gdzie trzymacie swoje sprzęty? Pozdrawiam ALL w garażu :icon_eek: jest niedziela 7-33 rano spac mi sie nie chce swoja droga polowke odstawilem do pracy (ma dzis dniowke) a ja za uprzejmoscia "MOTOWARIATA" bede dzis z wami na otwarciu sezonu wiec do zobaczyska PS. kielbache biore ze soba bo pewnie nik nie przewidzial ze moze do was dolaczyc jeszcze jeden darmozjad ze Świnoujścia ;) pełen luz Boras sam dojade:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Nikt nie ma namiarów na wolny garaż w centrum? No to pytanie - gdzie trzymacie swoje sprzęty? Pozdrawiam ALL A tak jeszcze mam pytanko sprzęta masz sprawnego, że chcesz go schować w jakimś garażu? Poza tym mógłbyś dziś jechać z nami bo wiele osób wraca na popołudnie do pracy a dla chcącego nie ma nic trudnego ;) :icon_eek: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) (...) wiele osób wraca na popołudnie do pracy a dla chcącego nie ma nic trudnego :evil: :D :DWłaśnie :P mam nadzieję że nocną zmianę przetrzymama w pracy, najwyżej powieszę karteczkę"Port zamknięty ;) " i jeszcze jakiś kurs mi rano szykują .....będzie wesoło :icon_eek: :D Dozobaczyska LudziskaNa poprzedniej stronie Sokół zaprosiła wszystkoch MotoBraci na zlot w Lubinie 23-25.06.06, fajnie by było gdybyście tam wpadli bo to moje miasto rodzinne, moglibyśmy im pokazaś ja sie bawią ludzie ze Szczecina bo to straszne drętwusy ;) III MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY LUBIN 2006Odbędzie się w dniach: 23-25.06.2006 w Lubinie, ul. Spacerowa ,teren basenów małomickich., kierunek Lubin -RudnaOrganizatorzy zapewniają świetną zabawę, wiele konkursów i zabaw zręcznościowych, paradę ulicami miasta Lubina zakończoną pokazami jazdy ekstremalnej w wykonaniu czołowych grup kaskaderskich z całej Polski, świetną oprawę muzyczną, gastronomię, pokazy erotyczne i zabawę do białego rana a gwoździem programu będzie pierwszy i jedyny w Polsce koncert kultowego zespołu URIAH HEEP. Koszt wjazdu : 35 zł ( w tym nocleg na polu namiotowym, koszulka, browar, posiłek, darmowy wstęp na koncerty : KULT, URIAH HEEP.) Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 III MIĘDZYNARODOWY ZLOT MOTOCYKLOWY LUBIN 2006Odbędzie się w dniach: 23-25.06.2006 w Lubinie, Sylwia jak Majkel dostanie wolna sobotę 24 czerwca to jedziemy z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jarob to jest pole nad jeziorkiem wiec sklepiku nie ma.Trzeba do niego podjechac jakies 2 km do centrum(wioski).Pogoda pogoda pogoda!Twardym trzeba być a nie miętkim!Pokropi i przejdzie.A na Woswienei moze okazac się że wogole nie będzie.Juz taki w zeszłym roku było.W Szczecinie padalo a tam słonko!Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Sokół spróbuje zorganizować upust ;) dla większej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Wtedy (24.06.2006)Redu i Basia mają ślub i wesele.A parde mamy mu zrobic!!!!! ;) Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi