Carioka Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 :wink: :flesje: :crossy: Polatane :smile: :smile: :cool: Fajnie sie z Halo lata :cool: :wink: Ps. No dobra, koniec ściemy. Do kogo należy wysłać e-maila aby pojawić sie na www.haloszczecin.com :icon_mrgreen: ??Prosze wszelkie dane i piekne foto przesłaćwniosek zostanie rozpatrzony i ......... :wink: podaje adresik [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Szacun Żana szacun nie za szybko przez Krzywoustego bo Ci tramwaj wyjedzie :icon_mrgreen::D Dobrze idzie emzet :wink: W niedziele ognisko si?? Si bracie Fetorze w niedziele ognicho tak w ogóle gdzie ty byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 :icon_mrgreen: Ok. :wink: Się robi :flesje: ... moge 2 foty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 :icon_mrgreen: Ok. :wink: Się robi :flesje: ... moge 2 foty ? mogą być 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 No Żana dzisiaj udowodniłaś że nawet Mz-te można na koło postawić........Generał de palpitator sercowy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Prosze wszelkie dane i piekne foto przesłaćwniosek zostanie rozpatrzony i ......... :wink: podaje adresik [email protected] Ja też chce :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 :wink: Ok. :flesje: Się robi :crossy: ... moge 2 foty ?Halo Halo a Twoja "mordka" to gdzie? Ja też chce :icon_mrgreen:Na Ciebie to juz z rok czekamy, dawaj bracie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Halo Halo a Twoja "mordka" to gdzie? no dobzieee :icon_mrgreen: juz wysyłam - otwieram okno, wypuszczam gołebia :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 (edytowane) Może też bym chciał ... ale do Ułańskiej nie mam dalej jak trafić więc na Halo sie nie będe pchał :wink: P.S.Walkie - latałeś dzisiaj w ok 19 po mieście?Na pl.Żołnierza w sporej asyście :cool:? Edytowane 19 Kwietnia 2006 przez kermadec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 no i do "Ułańskiej" nie trafiłam:-( korepetycje skończyłam o 23, bo w środe za tydzień już gimnazjaliści pisza test.polatanko wieczorem po miescie było fajowe, ale chyba jednak wolę trasy gdzie mniej świateł i przymusu zwalniania :wink: Walkie- wymiatałes wszystkich prawie zawsze jako pierwszy do świateł dojeżdzałeś :cool: A mój szwagier polubił "plecaczek", powiedział, że lepiej mu się jeździ bo bardziej obciążony, ale siostra to mnie chyba kili kili jak jeszcze raz wcisne mu sie na plecy :crossy: :clap: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Si bracie Fetorze w niedziele ognicho tak w ogóle gdzie ty byłeś? Normalnie bywalem tu i tam katowalem nowego sprzeta troche i wogole, w niedziele jade tez na ognicho to najwyzej odrobie w polu moje nieobecnosci, no i musisz mi opisa na halo zmienic bo kobieta sie burzy ze polowy drugiej wciaz szukam :cool: Do zobaczyska !! Aha - Macie dla mnie koszulke w koncu ?? Bo juz miala dawno byc :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 No i sie zapisalem na kurs. Wybralem "Garaz". Zaczynam w sobote - do konca przyszlego tygodnia planuja skonczyc teorie, wiec od 2 maja bede mogl zaczac jazdy :wink: Widzialem Was wczoraj na miescie, jak smigaliscie... juz nie moge sie doczekac :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 no wczoraj bylo przyjemniutko :wink: w koncu moglem dac lekki upust swoim rzadzom :cool: w sumie sprzecior prawie dotarty :crossy: a ulica europejska jest rewelacyjna, trzeba tylko oszlabanowac boczne uliczki :clap: @Kermadec - a no polatalismy wczoraj :banghead: i grunwaldzki pare razy sie przytrafil... :banghead: @Landryna - troche mu sie dziwie :evil: ale to kawa wiec moze inaczej sa siedzenia wyprofilowane :lalag: Pozdrawiam :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 W morde jeż ale wczoraj to uzupełniłam niedoboty adrenalinki!Kermadec a ty tylko łoki tłoki widziałeś!Nas to była cała mega banda szatanów wypuszczonych z klatek! :cool: :crossy: :clap: :banghead: :banghead: :lalag: :A wczoraj kolejne osoby zostały zwerbowane na forum więc oczekujemy ich!Mikoch do garażu dojechałam z naprawionymi kierunkowzskazami,ale już w garażu sie zbuntowały ze muszą iść spać.Czy ktoś chce coś odnośnie pogody powiedzieć? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Czy ktoś chce coś odnośnie pogody powiedzieć? No baaaa, dzisiaj to chyba z 30 stopni będzie. Polatamy :wink: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi