generał Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Przypuszcam ze swojego skarba by nie póścił w świat a fajny jest tego potworek choc na swojego nie narzekam.Na bank impreza na Grzepnicy odwolana?A czemu?Z powodu pogody???Ty nie jezdzisz ty zasuwasz tylko smrod widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Przypuszcam ze swojego skarba by nie póścił w świat a fajny jest tego potworek choc na swojego nie narzekam.Na bank impreza na Grzepnicy odwolana?A czemu?Z powodu pogody???ty nie jezdzisz tylko zasuwasz az smrod czuc twoich laczkow,chyba ze z butow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ty dziadku a ty też na zlot w Golczewie masz zamiar przyjechać LUBLINEM zamiast INTRUDERKIEM??? :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ty dziadku a ty też na zlot w Golczewie masz zamiar przyjechać LUBLINEM zamiast INTRUDERKIEM??? :banghead:generałowi teraz dziecko z wózka wyrosło i chłopina musiał sciągnąć to dziadostwo, załapał teraz "wiatra" i Golczewa nie odpuści tym razem bez "Lublina" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Widze ze fajnie sie bawiliscie robaczki na zlociku w Gryfinie ale ja na nasz zlocik tez nie moge psioczyc , wyjechalam 7 dni temu i jeszcze nie doszlam do siebie do konca a jutro znowu dzida na kolejny mini zlocik. A cio do Golczewa tio jest pewne ? moze bysmy wpadli w odwiedzinki , PzDr......... :-)))))) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 kurde kurde kurde!!! jak to tak nie bedzie zlotu?! łeeeee! to nawet nie mam co odprawiać guseł i zabobonów za dobrą pogodę?! Nie wypuszczać freonu z lodówki aby sie ociepliło?! nie jeść grochówy i nie produkować metanu?! :twisted: Hmmm a szkoda bo zanosiło sie na fajne spotkanie :banghead:No trudno zatem do zobaczenia przy innej okazji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Co się dzieje z ta pogoda???Czy ja wkoncu bede mogla spokojnie pojezdzic??? Rokerki powiedzcie jaka cena wjazdu na Golczewo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 7 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 kurcze i poważnie nie ma Lubieszyna. Przecież dziś pogoda ładna...odwołany nieodwracalnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Co się dzieje z ta pogoda???Czy ja wkoncu bede mogla spokojnie pojezdzic??? Rokerki powiedzcie jaka cena wjazdu na Golczewo???[/quote 40 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Co się dzieje z ta pogoda???Czy ja wkoncu bede mogla spokojnie pojezdzic??? Rokerki powiedzcie jaka cena wjazdu na Golczewo???wjazd 40 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Wow 8O to co tam ma być w tej cenie???Pieczony dzik,złote sztućce i chata zamiast tradycyjnego namiotu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Wow 8O to co tam ma być w tej cenie???Pieczony dzik,złote sztućce i chata zamiast tradycyjnego namiotu???sam chcialbym to wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Michał to dowiedz się więcej szczegułów i daj znac na forum. Generał o co chodzilo z tym wyjazdem do poprawczaka???Niemogłam bo się edukowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Nie mogiem za bardzo zrozumiec , wlasnie rozmawiam z Gitta na GG i nie moge rozkminic czy ta imprezka ktora miala byc w Lubieszynie zostala przeniesiona do Golczewa czy to cos zupelnie innego i Lubieszyn odbedzie sie w innym termimie ?? Plosem bałdzo o jakies wyjasnionko....PzDr bałdzo seldecnie.... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Pij mała bo człowiek nie wielbląd pićmusi!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi