Skocz do zawartości

HALO SZCZECIN-OGÓLNY

Kriso
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Kiełbasa a Ty nie masz nic lepszego do roboty? Wziął byś swego "kónia" umył go ładnie i polansował na mieście jak porządni "motoludziki".

Dziś taka ładna pogoda była, którą Gitta nam zafundowała, ze można było wiele kilosów ja walkie talkie zrobić.

no moazna było my dziisaj wykorzystalismy pogode fakt ze zrobilismy toylko 80km ale zawwsze cos :]

i samtajms dajos kopas w dupas tak??

ku..a jechowi zabjaja przechodniów, w sklepach biją sie o wódkę, laski samesie pchają na sprzęty, ja chyba jakis dziwny jsem ze mnie to ne kreci!!

Zbychu, a nie pomyslales k...a zeby sie powiesic? :)

walkie talkie zrobić.

bez talkiech mi tu... :crossy:

Pytanie do Landryny: mozna Cie gryzc czy tylko ssac? ;D

a w ogole to bedzie ktos jutro jezdzil czy tylko zapychacie brzuchy paskudnym zarciem? :) mysle ze przejazdzka wieczorowa pora niezle by coponiektorym zrobila :crossy:

Edytowane przez Walkie

Nie mozna mnie ani gryzc ani ssac, mozna ze mna ewentualnie tylko porozmawiac :)

Ok to teraz na powaznie :bigrazz: to ze masz kask to pikus, pytanie brzmi czy masz kombinezon, rekawiczki i buty, jezeli nie masz tych "gadgetow" to lepiej nie pchaj sie na motor to zajebiscie wazna i zajebiscie zaniedbywana kwestia przez motocyklistow. O ile po szlifie facet z bliznami wyglada bardziej mesko, o tyle dla "laski" to zyciowa tragedia, a liczba miejsc w "chce byc piekna" jest ponoc mocno ograniczona :bigrazz: :crossy:

KOnkluzja: zainwestoj najpierw w ochrone i kask bez czapkowy, a pozniej pchaj sie na motor :clap:

Pozdrawiam :bigrazz:

Ok to teraz na powaznie :crossy: to ze masz kask to pikus, pytanie brzmi czy masz kombinezon, rekawiczki i buty, jezeli nie masz tych "gadgetow" to lepiej nie pchaj sie na motor

Po tonie twoich postów odnoszę wrażenie, że masz jakis problem z Kobietami?

Zgłoś się do "zarządu", znajdziemy recepte na Twoje bolączki :)

Ok to teraz na powaznie :bigrazz: to ze masz kask to pikus, pytanie brzmi czy masz kombinezon, rekawiczki i buty, jezeli nie masz tych "gadgetow" to lepiej nie pchaj sie na motor to zajebiscie wazna i zajebiscie zaniedbywana kwestia przez motocyklistow. O ile po szlifie facet z bliznami wyglada bardziej mesko, o tyle dla "laski" to zyciowa tragedia, a liczba miejsc w "chce byc piekna" jest ponoc mocno ograniczona :bigrazz: :)

KOnkluzja: zainwestoj najpierw w ochrone i kask bez czapkowy, a pozniej pchaj sie na motor :clap:

Pozdrawiam :bigrazz:

dobrze mówijka juz zaliczyłem niejeden szlif i chodz przejechałem całe skrzyzowanie na boku wstałem bezzadrapania i wziałem sie za podnoszenie motocykla gorzej z moim kumplem ktory bardoz chciał sie przejechac i nie miał stosownych ubrać ale żyuje na szczescie choc pare blizn ma :crossy: