domell Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 witam wszystkich, jak kacyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No dawno mnie tu nie bylo.. widze ze wszystko po staremu jak kacyk?Jaki kacyk... nas jeszcze trzyma ;] Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No szacuneczek dla Walkiego :) :) :P Sprzęto na pewno się nie zorsypie :buttrock: :crossy: Kopernik witam wszystkich, jak kacyk? Kacyk morderca :lalag: :clap: Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Lalka ja bym na ciebie nie poczekała? :clap:Wiedziałam że mogę na Ciebie liczyć :crossy: A ja dziś odebrałam "kunia" z warsztatu :lalag: myślałam że dziś polatamy a tu d..... deszcz :buttrock: Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Tak z innej beczki czy wiecie jak lub gdzie sprawdzic ilosc wejsc na strone www? Podobno jest jakas trona www gdzie wpisuje sie swoja strone i spradza ilosc wejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Tak z innej beczki czy wiecie jak lub gdzie sprawdzic ilosc wejsc na strone www? Podobno jest jakas trona www gdzie wpisuje sie swoja strone i spradza ilosc wejsc.http://www.stat.pl/ pod tym adresem mozna sprawdzic statystyki, ale tylko administrator strony i jesli ma ich znaczek na stronie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A ja dziś odebrałam "kunia" z warsztatu :crossy: myślałam że dziś polatamy a tu d..... deszcz :buttrock: Witam.A ja odebrałem wczoraj i odrazu w siodło. Dziś też polatałem. Nawet do Hitlerowców na chwilkę wpadłem polatać po lepszym asfalcie :lalag:Pozdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 no wczoraj bylo calkiem milutko :buttrock:zeczywiscie Ułańskiej nie ma co zmieniac, lokal ma swoj specyficzny klimat i chyba tylko tam sa w stanie nas tolerowac :crossy: Kermadec jak chcesz miec prace to szybciutko wykasuj posty ze zapraszasz do swojego lokalu ;D Pozdrawiam :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Witam.A ja odebrałem wczoraj i odrazu w siodło. Dziś też polatałem. Nawet do Hitlerowców na chwilkę wpadłem polatać po lepszym asfalcie :buttrock:Pozdrówka.No takiemu to dobrze....A ktoś wyskakuje na wieczór na miasto........ czy za zimno dla was :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Hmmmm, brzmi ciekawie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Tak z innej beczki czy wiecie jak lub gdzie sprawdzic ilosc wejsc na strone www? Podobno jest jakas trona www gdzie wpisuje sie swoja strone i spradza ilosc wejsc. jest jeszcze www.stat4u.pl też trzeba umieścić znaczek na stronie ale można zdecydować czy każdy może podejrzeć statystyki czy tylko na podstawie hasła. Jak na darmową statystykę ma sporo opcji. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No takiemu to dobrze....A ktoś wyskakuje na wieczór na miasto........ czy za zimno dla was :lalag:mokro, zimno, wieje, kropi...naprawde pojechalas na miasto? :buttrock: ponoc w weekend ma byc 20 stopni :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 No szacuneczek dla Walkiego Sprzęto na pewno się nie zorsypieNIe ma szans.. a po chrzcie to juz w ogole bedzie niezniszczalny ;] A ktoś wyskakuje na wieczór na miasto........ czy za zimno dla was :buttrock:Teraz za zimno, ale o 4 rano bedem lecial do pracy ;] ponoc w weekend ma byc 20 stopniNa minusie ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 mokro, zimno, wieje, kropi...naprawde pojechalas na miasto? :buttrock: ponoc w weekend ma byc 20 stopni :crossy:http://wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php...205&ort=Stettin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Przestańcie!Pogody nie będzie dobrej dopóki ja nie zarejestruje konia:)Przeciez ja mam uklady i czaruje kiedy ma być ślicznie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi