Gitta Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Najtansze ubezpieczenie w PZU czy macie inne firmy z ciekawą ofertą?Narazie mam 20% znizek wiec nie wiele a placic 200zl za ubezpieczenie to paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Gitta napisz wszystkie dane do znizek mi na gg, moze cos Ci znajde, moj wujaszek zajmuje sie ubezpieczeniami w wielu firmach i zawsze zalatwia mi i moim znajomym jak najkozystniejsze ubezpieki, pzdr... :D Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez 21maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Widac często słuchasz wiadomosci;0 nie do konca o ten rodzaj doznan mi chodzilo, ale niezle kombinujesz :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 nie do konca o ten rodzaj doznan mi chodzilo, ale niezle kombinujesz :icon_exclaim: :D To już raczej nie było doznanie tylko kalectwo jesli o tym samym mlocie mowimy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ale dzisiaj dzień zacząłem... do konia ide a tam nihuhuhu nie odpali. aku padło... no nic to do domku rozebrac się z kombinezonu i do auta. a tu niespodzianka łełełełełe i tez dupa... wyssało oba aku?! no to jednak moto łatwiej pchać czyli do domku od nowa się przebrać ... ja pitole co za poranek :D jakos jednak sie dostałem do pracy, ba nawet sie nie spóźniłem... ale moto przeszło ostrą szkołę... kilka uślizgów załapałem... mimo wszystko byłem na czas :Dczy ktos wie co jest? jak to jest, że w aucie aku mające 3 miesiące nie gada ze mną po 1 dniu stania? a w moto padło mimo wczorajszej jazdy? kto mi wysysa energię?! przyznawać się! :icon_exclaim:PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 czy ktos wie co jest? jak to jest, że w aucie aku mające 3 miesiące nie gada ze mną po 1 dniu stania? a w moto padło mimo wczorajszej jazdy? kto mi wysysa energię?! przyznawać się! :icon_exclaim:PZDR! motóru nie poswieciles, to teraz masz... :icon_mrgreen: a energie to wysysaja te, no, wampiry energetyczne... :notworthy: To już raczej nie było doznanie tylko kalectwo jesli o tym samym mlocie mowimy :D tylko kto mi wyplaci odszkodowanie...? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) motóru nie poswieciles, to teraz masz... :D a energie to wysysaja te, no, wampiry energetyczne... :icon_exclaim: Że mam koty w ogrodzie to wiedziałem .Ale że wampiry? czy na nie też działa czosnek? moze zasadzę dookoła moto? :D PZDR! Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez hiszpan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 na wampiry energetyczne dziala kiszona kapusta !!wiem bo sam kiedys mialem w ogrudku jednego takiego - za dnia wyglada wlasnie jak kot a tylko sie odwrocisz a on.......... myslisz ze czemu koty tak sie kolo samochdow i koni kreca?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 co jest? jak to jest, że w aucie aku mające 3 miesiące nie gada ze mną po 1 dniu stania? a w moto padło mimo wczorajszej jazdy? kto mi wysysa energię?! przyznawać się! :DPZDR!To chyba jakaś epidemia bo ja z Majkelem mamy ten sam problem. Thunder zaczą pirdzieć i bekac a na żadne pytanie "o co chodzi" nie chciał odpowiedzieć.Finał był taki, że aku poszedł do naprawy, a Thunder sam siedzi w garażu i dobrze mu tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ale dzisiaj dzień zacząłem... do konia ide a tam nihuhuhu nie odpali. aku padło... ale moto przeszło ostrą szkołę... kilka uślizgów załapałem... mimo wszystko byłem na czas :Dczy ktos wie co jest? jak to jest, że w aucie aku mające 3 miesiące nie gada ze mną po 1 dniu stania? a w moto padło mimo wczorajszej jazdy? kto mi wysysa energię?! przyznawać się! :icon_exclaim:PZDR! ty, a tobie tez tak jajka zmarzly, jak mi? bo na poznanskiej cieles ostro :D pozdrowki dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 myslisz ze czemu koty tak sie kolo samochdow i koni kreca?? ...elektrolit wysysaja!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 ty, a tobie tez tak jajka zmarzly, jak mi? bo na poznanskiej cieles ostro :D pozdrowki dla wszystkich no musiałem ciąć jak na TT bo byłem mega przez te przebieranki i bieganie za SVką nieco spóźniony...ale zdążyłem... adrenalinka rozgrzewała :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 motóru nie poswieciles, to teraz masz... :icon_exclaim: a energie to wysysaja te, no, wampiry energetyczne... :icon_mrgreen: no widzicie co sie dzieje ? same straty :D mam nadzieje ze na kolejny wspolny wypad juz sie wszystko naprawi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Widze ze wiekszasc juz do pracy lata konikami, i ja tez juz od poniedzialku leje na komunikacje miejska czy bialy zardzewialy nie majacy przgladu katamaran.Pzdr Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez Konrado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 No a ja se polatałem w tym sezonie ze 400km i mi uszczelka pod głowicą poszła :D może jutro mi przyślą uszczelke i zaczne składać moto Sezon rozpoczęty niezbyt dobrze ale póżniej mam nadzieje że nie będie niespodzianek i dotre nad Wośmin na spotkanko POZDRO :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi