Gość dr.Big Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Co daje poswiecenie kaskow :biggrin: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Co daje poswiecenie kaskow :biggrin: ? Opatrznosc koscielną :buttrock: bo boza chyba mamy na codzien :biggrin: ksiezulo zeczywiscie wydal sie byc ok :buttrock: szkoda ze nie urzadzil pogadanki na zewnatrz wtedy chetnie bym posluchal... mam nadzieje ze jezdzi gdzies czasem bo lubie dysputy teologiczne :evil: Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Walkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ksiadz WYMIATA - szkoda ze tak malo ksiezy jemu podobnych No no a przedstwiłbyś się nam? Co daje poswiecenie kaskow :buttrock: ? A ty cos taki dociekliwy?Byłbyś na tej "innej" mszy to byś zobaczył. Opatrznosc koscielną :buttrock: bo boza chyba mamy na codzien :evil: ksiezulo zeczywiscie wydal sie byc ok :biggrin: szkoda ze nie urzadzil pogadanki na zewnatrz wtedy chetnie bym posluchal... mam nadzieje ze jezdzi gdzies czasem bo lubie dysputy teologiczne :smile: No ja jeszcze na zlocie go nie widziałam,ale prywatnie bez sutanny hmmm fajnie prawi choć wówczas nie wiedziałam że to ksiądz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 dwie sprawy: 1. witam wszystkich, forum sledze od jakiegos czasu ale jakos wczesniej nie bylo okazji zabrac glosu. latam na kawce od zeszlego sezonu tak wiec zaden ze mnie wyjadacz i nie mam przejechanych tylu km co poniektorzy na tym forum. mimo to pelen zapalu wyjezdzam kolejne zbiorniki paliwa :biggrin: 2. bylem wczoraj na swieceniu i przejezdzie przez miasto, widzialem ze bylo robionych wiele zdjec zarowno w kosciele jak i w trakcie przejazdu. czy ktos bedzie publikowal te zdjecia na jakiejs stronie lub moze je przeslac mailem?? bylbym wdzieczny za jakies info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 dwie sprawy: 1. witam wszystkich, forum sledze od jakiegos czasu ale jakos wczesniej nie bylo okazji zabrac glosu. latam na kawce od zeszlego sezonu tak wiec zaden ze mnie wyjadacz i nie mam przejechanych tylu km co poniektorzy na tym forum. mimo to pelen zapalu wyjezdzam kolejne zbiorniki paliwa :buttrock: 2. bylem wczoraj na swieceniu i przejezdzie przez miasto, widzialem ze bylo robionych wiele zdjec zarowno w kosciele jak i w trakcie przejazdu. czy ktos bedzie publikowal te zdjecia na jakiejs stronie lub moze je przeslac mailem?? bylbym wdzieczny za jakies info No i sie przedstawil bo takich Gall Anonimów to wiele na forum przybywa :biggrin: A zdjecia i opisy pewnie na stronie www.haloszczecin.com sie juz nie dlugo pojawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafusz Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 ok wielkie dzieki - bede zagladal na ta stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 A ty cos taki dociekliwy?Byłbyś na tej "innej" mszy to byś zobaczył.Spoko :buttrock: . Nie chodzi mi o "zwyczajna" czy "inna" msze. Zapytalem: co daje poswiecenie kasku :buttrock: ? Czy to az taka dociekliwosc :biggrin: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 siemasz Rafusz :biggrin: Big: zadzwon do radia maryja napewno dostaniesz wyczerpujaca odpowiedz, oni wiedza wszystko :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 łe no widze ze przegapiłem atrakcje weekendu! Walkie jak tam idzie nawijanie kmów?nie leciałes przypadkiem w sobotę w kierunku Kołbaskowa?PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Witam wszystkich!Wczorajszy przejazd przez miasto był zacny. Dalismy znać, że wracamy na ulice, uliczki i aleje, i niech się kierowcy przyzwyczajają. Jako samozwańczy Sekretarz Zarządu :biggrin: niniejszym ogłaszam: Sezon Miejski 2006 za otwarty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 widzialem ze bylo robionych wiele zdjec zarowno w kosciele jak i w trakcie przejazdu. A kto robił zdjecia?Zgłosić się !!!!Kto napisze fajny tekst o tych "wydarzeniach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 łe no widze ze przegapiłem atrakcje weekendu! Walkie jak tam idzie nawijanie kmów?nie leciałes przypadkiem w sobotę w kierunku Kołbaskowa?PZDR! docieranie idzie niezle, zostala stówka do 1000 i wymiany oleju, oboje sie strasznie meczymy, ale juz jej obiecalem ze po dotarciu to bedzie sie dzialo...! :buttrock:co do kolbaskowa to latam w ta i z powrotem zeby natloc nieszczesnych kilometrow, niestety w sobote wyruszylem z kijewa i tak mi jajka wytrzeslo na plytach ze nie wiem czy jeszcze zostane ojcem :buttrock: Pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 docieranie idzie niezle, zostala stówka do 1000 i wymiany oleju, oboje sie strasznie meczymy, ale juz jej obiecalem ze po dotarciu to bedzie sie dzialo...! :buttrock:co do kolbaskowa to latam w ta i z powrotem zeby natloc nieszczesnych kilometrow, niestety w sobote wyruszylem z kijewa i tak mi jajka wytrzeslo na plytach ze nie wiem czy jeszcze zostane ojcem :buttrock: Pozdrawiam :biggrin:Widac często słuchasz wiadomosci;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Szacun. Lata ktoś dziś? ja się właśnie zbieram i spadam polatać Jak by co to o 20 na wałach Pozdro 4 all Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Szacun. Lata ktoś dziś? ja się właśnie zbieram i spadam polatać Jak by co to o 20 na wałach Pozdro 4 all Kopernik ok ,zobaczy sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi