Majkel Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ale faza kolega kermadec sie tylko odezwal i juz jest jazda,no ale wkoncu musi sie cos dziac ale skoro kolega Kermadec konczy prace o 19 to zawsze moze wpasc do Ułańskiej o 19 zawsze imprezka sie zaczyna i nikt o godz 20-tej nie idzie do domu no chyba ze sie zesikal w spodnie albo to drugie i idzie sie przebrac.Takze niech sie kolega nie wykreca tylko przychodzi.Dziekuje za uwage do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWULONIK Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Jezeli przy rozdawaniu Twojego "szacuneczku" kierujesz sie takimi kryteriami, to nie wiele on wart kolego a moze sie myle... staram sie nie ferowac wyrokow na podstawie kilku postow, ale sam sie prosiles Nie bardzo wiem o jakie kryteria tobie chodzi ,ale chyba sie domyślam "zabytek".Cztery lata temu odrestaurowałem od podstaw Junaka i byłem z tego bardzo dumny, lubie stare motocykle i nigdy nie klasyfikowałem ludków kto ile ma kasy i jakim sprzętem lata .Najwżniejsze według mnie to latać ,bawić się i mieć wtedy wszystko w du..e.Na zloty jeżdzimy razem sporty,czopery,ruski i wszycho bangla, zero zgrzytów a wrecz przeciwnie.Taplając się w błocie na zlotach nie ważne czy przyjechałeś WSK czy nowym GSXRem . Polatamy zobaczymy . Niedawno pisaleś że "nuda, nostalgia i nic się nie dzieje" no to adrenalinka mi skoczyła po ostatniej jeżdzie i pisze co myśle .Taki już jestem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ale faza kolega kermadec sie tylko odezwal i juz jest jazda,no ale wkoncu musi sie cos dziac ale skoro kolega Kermadec konczy prace o 19 to zawsze moze wpasc do Ułańskiej o 19 zawsze imprezka sie zaczyna i nikt o godz 20-tej nie idzie do domu no chyba ze sie zesikal w spodnie albo to drugie i idzie sie przebrac.Takze niech sie kolega nie wykreca tylko przychodzi.Dziekuje za uwage do usłyszenia Majkel... :smile: ON zaczyna o 19! :banghead: hehe.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Majkel... :smile: ON zaczyna o 19! :banghead: hehe.. :D Ok sorki chyba za duzo alkocholu ostatnio byłoszacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 taaaa trzeba przyznać że Kermadec ma talent do wejść... ilekroć pojawia sie na forum to atmosfera sie podgrzewa :smile: Ma chłopak talent! Nie mam nic przeciwko niemu osobiście zastanawia mnie tylko troszke nieco dziwny sposób pisanie postów przez niego. W tym przypadku poraz kolejny przez niedpopwiedzenie zrobiło sie wesoło i forum sie ożywiło. a wystarczyło inaczej napisac post... zaprosic ludzi do swojego lokalu i było by po sprawie... sądze że rozsądna propozycja została by przyjęta a tak padły dwa kontrolne potania i zrobiła się "burza w szklance wody" ...no ale takie uroki forum... Kazdy ma prawo pisac co uwaza za stosowne... a jak to zostanie zinterpretowane to juz inna sprawa...PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) no ale takie uroki forum... Kazdy ma prawo pisac co uwaza za stosowne... a jak to zostanie zinterpretowane to juz inna sprawa...PZDR! no własnie ,jest zajebiscie :smile: Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ciągle pada ....tralalalalalala..... Znowu puściła uszczelka... ;) :flesje: :lalag: Dziś zawitał do naszej firmy pan Vałka swoim nowym kuniem Transalpem Całkiem fajniutki No wreszcie po ostatnim koniu o którym wszyscy chyba wiedzą jak odszedł, nasz funfel jest wreszcie na drodze :smile: :banghead: :D Szacun Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Pawulonik napisał bardzo wazne zdanie:"Na zloty jeżdzimy razem sporty,czopery,ruski i wszycho bangla, zero zgrzytów a wrecz przeciwnie."Zgadzam sie z tym w 10000%.Zawsze gdy coś się w drodze dzieje czekamy na tego "najwolniejszego" az wszystko ponaprawia*.Tak bylo jak wracalismy z Szachciorem z Polanowa SHLką oraz gdy Misiek kapcia złapał.Tak samo wszysyc pomagali gdy Pawulonowi niebieska "padaka" złapała kapcia. :banghead: Dlaczego?Kto pamieta? *W przypadku Kermadeca może być prędzej pomocna dłoń Saszki, o którym cały czas mówimy. Pozdrawiam i polecam wypić Nerwosol. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ludziska!! Zobaczcie na to http://cgi.ebay.de/KOMPRESSOR-Z1300-Kawa-6...1QQcmdZViewItem to jest dopiero wydumka :smile: :banghead: :D Szacun dla konstruktora Kopernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Ja prawde mowiac to bym wolal zeby byla ladna pogoda i zebysmy mogli sie spotkac gdzies w plenerze na konikach a nie w pabie jednym czy drugim. A piwo to kazdy moze wypic w garazu po odstawieniu konia. Dosyc pierdzenia w stolek barowy czas dac w kanape motocykla :smile: :banghead: :D Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mimo wszystko gdyby ktoś miał ochote to www.klubik.pl :smile: Pozdrawiam ALL P.S.A do Saszy musze zadzwonić bo w niedziele aż mi sie serce krajało gdy widziałem tylu motocyklistów na mieście a ja taksówką musiałem do dziewczyny jechać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 no to mam pole position dnia 2006-04-04 :smile:miłego dnia!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ludziska!! Zobaczcie na to http://cgi.ebay.de/KOMPRESSOR-Z1300-Kawa-6...1QQcmdZViewItem to jest dopiero wydumka :smile: :banghead: :D Szacun dla konstruktora Kopernik No te 280 PS w opisie brzmi całkiem groźnie... szkoda że nie ma skrzydeł ... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Kto z was ma do sprzedania kask :smile: Moja koleżanka poszukuje dla syna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) Całkiem mozliwe ze moj kolega jeszcze ma do sprzedania kask Uvex srebrny z otwieraną szczęką, tylko ze to rozmiar S...jak cos to na gg łapać mnie (2142579) :-) Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez 21maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi