Sylwia Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ciekawa mutacja "halo" I na marginesie -> Paniom Wszystkiego Najlepszego .szkoda że na marginesie :buttrock: no........ ale co tam nie gniewamy się :P bo my równe babki jesteśmy.Dziękujemy wszystkim panom za pamięć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ciekawa mutacja "halo" I na marginesie -> Paniom Wszystkiego Najlepszego .szkoda że na marginesie :D no........ ale co tam nie gniewamy się :P bo my równe babki jesteśmy.Dziękujemy wszystkim panom za pamięć ;) Wszystko zalezy od punktu widzenia, dla niektorych ten margines jest calym swiatem realnym :buttrock: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Wszystko zalezy od punktu widzenia, dla niektorych ten margines jest calym swiatem realnym ...[/quote A NA TYM MARGINESIE REALNYM NAJWAZNIEJSZE SĄ NASZE PLECACZKI UKOCHANE I SPRZETY :lol: :lol: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Wszystko zalezy od punktu widzenia, dla niektorych ten margines jest calym swiatem realnym ...wow.......... mocne słowa ;) NAJWAZNIEJSZE SĄ NASZE PLECACZKI UKOCHANE I SPRZETY Ja osobiście nie znosze być plecaczkiem :twisted: ale co do sprzętu to się zgadzam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Fakt, karnawał nam się już skończył, zjedliśmy statystycznie po sześć pączków w "najgrubszy" dzień roku, utopilismy śledzia w cytrynówce, ale jest jeszcze po drodze do wiosny jeden taki śliczny kobiecy dzień. DZIEŃ KOBIET !!! Nie ważne ze ten dzień wymyślili amerykanie (podobnie jak walentynki), a upolitycznili komuniści, ważne by przeżyc w ten dzień coś miłego, spędzić czas w gronie przyjaciół, posmakować cos dobrego.A żeby to wszystko się spełniło kobiety z HALO zapraszają na "super wieczór" do Ułańskiej na 20-tą w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DROGIE AMAZONKI w dniu waszego swieta moje kobitki WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,i aby ci wasi faceci madrzejsi byli,i przy was sie nie nudzili,a na swoich konikach was wozili [ Dopisane: 08-03-2006, 07:11 ] domell napisał:Bandzior napisał:kto z szanownego grona Halo Szczecin wybiera się w tym sezonie na tor poznań? A KTO WALI NA MIELENKO DRAWSKIE Z ŻONĄ CO ZATKAŁO W KAKAŁO MIELENKOSKIE CIAŁO ale sie nasz kolega zarymował,to jakis nowy TALENT [ Dopisane: 08-03-2006, 07:17 ] domell napisał:no i se gienerał slepaka pstryknoł VIDLAK BO CI RZĘDÓWKA ZROBI ARTUR POWIEDZ W KONCU COS CO WSZYSCY ZROZUMIEJA A NIE TAKIE TAM PODJAZDY-POPROSTU ZAZDROSC PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA WSZYSCY MAJA ROWNE SZANSE A TY CO W KACIE STAŁES-MASZ APARAT TO SE PSTRYKAJ Z tego posta i cytatów nie mozna się w ogóle połapać. Jenerał nauczysz się wkońcu pisac poprawnie? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ja osobiście nie znosze być plecaczkiem przepraszam jezeli uraziłem :oops: DLA AMAZONEK SZACUNEK PEŁEN ;) :P :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 przepraszam jezeli uraziłem DLA AMAZONEK SZACUNEK PEŁEN Siemano Domellos! Wkońcu dotarłeś na wortal motocyklistów z całej Polszi,ale z tego co pamietam to nie miałeś możliwości dojscia do netu.Teraz juz w domu podłaczyles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 NIE DROGA GICIU FIRMOWY SZMELC :P :buttrock: ;)NIE INSTALUJE BO ZA MIESIĄCDO ROBOTY NA 3 MIECHY WYJEŻDŻAM WRACAM NA SUŁOMINO ZABIERAM KONIA I KOBIETE I WYJAZD DALEJ ZA GRANICE [ Dopisane: 14 ]:D [ Dopisane: 14 ]ludzie zyjecie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 witam wszystkich a w szczegulności KOBIETY bo to ich święto dziś mamynie wiem jak u was wczoraj ale z tego co czytałem to ładnie was w szczecinie zasypało a unas pieknie wczoraj słoneczko świeciło a wzieło mnie zaniosłem akumulator do garażu i odpaliłem go i nie zastanawiałem się długo zadzwoniłem go kolesie do Nowogardu i jazda do niego zeby odstawić konika do remontu. jak wyjeżdzałem było fajnie sloneczko i w miare ciepło (w Wolinie na moście było -1)ale przed Wysoką Kamieńska zaczeło robić sie nie ciekawie na drodze zrobiły się tylko 4 czarne pasy (reszta to zmarziety snieg) a momentami to bylo całkowicie biało. ale co tam zmarzłem tylko w ręce i stopy. ale dojechałem i motork już jest w warsztacie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 do zobaczonka w ułańskiej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 A żeby to wszystko się spełniło kobiety z HALO zapraszają na "super wieczór" do Ułańskiej na 20-tą w środę.Plecha (alias Klecha) i ja trochę sie spóżnimy więc nie wyjeść mi tam wszystkich landrynek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Plecha (alias Klecha) i ja trochę sie spóżnimy więc nie wyjeść mi tam wszystkich landrynek landrynek !!!!!!!!!!!!to się uśmiałam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 8 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Ja niestety nie moglem dotrzedz do bistro wiec skladam Wszystkim Kobietką serdeczne życzenia. Niech sie Wam w bakach przelewa. ZIMA PRECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PZDR!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Marca 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2006 Kurcze ludzie wyzulujcie tu nieco z obrażaniem się i kłótniami, bo w cholere raportów przychodzi na ten temat... Dzięki.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi