hiszpan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Ja także przyłaczam się do życzeń dla Jubilatów ;) Wszystkiego naj, zawsze pełnego zbiornika (Niedźwiedź to zwłaszcza dla Ciebie życzenia bo masz chyba dość paliwożerne pojazdy :D ) samych tras z pięknymi widokami i dostatkiem zakrętów a także tylu powrotów co wyjazdów w trasę ;)AMEN! No i oczywiście PZDR dla wszystkich ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 ŻANA TY MOJA LAMPUCERO NAJSŁODSZADUŻO MIŁOŚCI I FRYWOLNOŚCISŁOŃCA NA POCHMURNE DNI I MNÓSTWO CIEPŁA BIJĄCEGO OD CIEBIE.NIE ZMIENIAJ SIĘ KOCHAM CIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Żana i Niedźwiedź wszystkiego najlepszejszego :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 NIEDŻWIEDZIU WRACAJ DO NAS, OBUDŹ SIE Z TEGO SNU I PRZYJMIJ ŻYCZENIA URODZINOWE OD CARIOKI I MAJKELA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 I ja rowniez skadam najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe ŻANIE i Niedzwiedzowi. Wszystkiego NAJ NAJ NAJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 KOCHAM CIĘ a od tego ZBOJAmeza tez najlepszego dla mojej ZANKI A DLA NIEDZWIEDZIA TEZ NO I OCZYWISCIE DUZO MIODKU,TY NASZ KUBUSIU PUCHATKU ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Wszystkim moim FANOM serdecznie dziękuję za pamięć a przedewszystkim za ciepłe życzenia| ;) :lol: :D Jesteście super i też co niektórych KOCHAM ;) ;) :) :) :D :D Niedźwiadku wszystkiego naj....i cieszę się ogromnie, że urodziłam się tego samego dnia co Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 wszystkiego naj jubilatom!! ;) ahhh wlasnie troche polatalismy z plakatem. Zimno, ale jak miło było znowu stac 1 na swiatłach ;) I to piekne lsniace auto ktore zostało w tyle :D :) .juz niedługo sezon ahhhhh ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zmieniając na chwilke temat co robimy z WOSP? jak co roku impreza dla "morsów" i jedziemy polansować sie tfu! wróć! powspierać imprezę Owsiaka? prognoza pogody jakby nie nastraja ale od czego jest na tym forum Gitta?! Może jednak wywiąże sie ze swoich forumowyh obowiążków i załatwi na niedziele choć z +3C do +5C? można by przewietrzyć konie... Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Najlepsze życzenia dla Żany, Niedźwiedzia i Stix'a!! Od Klameczki i Żurka. PS. U nas śnieg, a kolesie na skuterach nadal latają. Chyba niewiele ich obchodzi ta aura :D Luzaki... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Bardzo serdeczne podziękowania dla wszystkich za życzenia. :lol: :lol: :lol: Choć nie ma się z czego cieszyć. Jestem jeszcze bardziej Starym Niedźwiedziem :twisted: :twisted: :twisted: Szczególnie, że wchodzę na nową drogę życia. 8) 8) 8) No i po drodze, skoro zostałem już obudzony chciałem zapytać co to za KRYM. Czyżby był planowany jakiś dalszy wypad? :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Przepraszam, że na tej stronie ale jest to ważne dla mnie. W Radiu Eska nie wyemitowano moich podziękowań dla Carioki, Majkela,Gitty,Szachciora,Izy,MAjora,Moni,PAwulona,Ady i Dizla za niekonwencjonalny sposób połechtania mojej kobiecości.BARDZO DZIĘKUJE JESTEŚCIE W PORZĄDKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Najlepsze życzenia dla Żany' date=' Niedźwiedzia i Stix'a!! [/quote'] MY RÓWNIEŻ, MY RÓWNIEŻ SIE DO TYCH I WSZYSTKICH INNYCH ŻYCZEN DOPISUJEMY :!: :!: :!: :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 MY RÓWNIEŻ' date=' MY RÓWNIEŻ SIE DO TYCH I WSZYSTKICH INNYCH ŻYCZEN DOPISUJEMY [/quote'] Wszystkiego naj... w Nowym Roku i wielu wspólnych zlotów. Pokazujcie się częściej TĘSKNIMY ZA WAMI :| :| :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 7 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2006 można by przewietrzyć konie... Co Wy na to? Ombre dobrze wiesz ze na mnie w kazda pogode mozesz liczyc. Jestem jak najbardziej ZA. Choc wczoraj czytalem na plakacie WOŚP ze maja byc Harlejowcy wiec nie wiem czy znajdzie sie miejsce dla takich Czortów jak my :lol: :lol: :lol:To jak sie ustawiamy, o ile jakies biale g... z nieba nie spadnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi