Jaskółeczka Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wszystkego najlepszego w Nowym 2006 Roku,zdrówka,szczęścia,spełnienia marzeń,gumowych drzew i fajnych zlotów Bandzior: szybkiego powrotu do zdrowia i na drogę :( Orzełek: dzięki za namiary na Sylwka w Świnoujściu-świetna impreza, super ekipa Pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Prawobrzeże reflektuje na jedną, już my się ją dalej zajmiemy. Jak najbardziej trafiony pomysł.Oj moje biedne plecy beda jeszcze dlugo dochodzily do siebie. Przyznac sie kto mnie skopal, bo nie pamietam :( :P :P !!!!WY TO JESTEŚCIE NORMALNIE W PORZĄDKU!!!!PZDR!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Chyba już wszyscy wiedzą że fotki ma Carioka DO WIADOMOSCI ZDJECIA SA DO UZYSKANIA U CARIOKI,PONIEWAZ JA MAM ZA MAŁE UMIEJETNOSCI DO WYSYŁANIA.PROSZE JEJ PODAWAC SWOJE ADRESY POCZTY.PRZEPRASZAM ZE NIE CZYNIE TEGO SAMTO JESTEM JA GENERAŁ W SKORCE ZANKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Carioka Miski prosza o zdjecka na [email protected] No chyba ze to zajmuje powyzej 100MB to odbierzemy osobiscie :( Pozdrowka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Oj moje biedne plecy beda jeszcze dlugo dochodzily do siebie. Przyznac sie kto mnie skopal, bo nie pamietam !!!! Ja?Nie wiem dokładnie ale jakoś się tarzaliśmy,bo my też poobijani.Szachcior tak jak ty plecy a ja łokcie i kolana :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Oj moje biedne plecy beda jeszcze dlugo dochodzily do siebie. widzialam jak nosiles Milosza na barana.... :? 300 zdjęć wysyłać na skrzynki to normalnie katorga to ja moge sie podzielic swoimi skromnymi 45 zdjeciami :P Milosz ty tam pstrykales zjecia,podziel sie :lol:Pozdrawiam wszystkich i dzieuje za extra zabawe :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 mam juz zdjecia na płytce czekam na wasze aby dograc reszte daje wam czas do piatku bo w sobote ruszamy z ogladaniem,moj adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Słuchajcie motobracia i motosiostrySpotkanie środowe w "UŁAŃSKIEJ"na Wyzwolenia 56, za szpitalem Miejskim (kolekowym) a przed ulicą FelczakaGodzina 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 to ja moge sie podzielic swoimi skromnymi 45 zdjeciami Milosz ty tam pstrykales zjecia' date='podziel sie My się z wami podzielimy tylko musimy dzisiaj odebrać od fotofrafa :( :P Możesz nam przszysłać swoje. Dziękuję :!: :!: [ [i']Dopisane: 03-01-2006, 13:35[/i] ]Właśnie zniknęły czapeczki :!: :!: :!: :!: z ikonek :? :? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Weźcie wszystkie zdjęcia jutro do pubu. I czyste płyty!!!!Ja mogę każdemu zgrać wszystkie juz razem zdjęcia na płytkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 :( OK Carioka postaram się podwieźć na jutro czystą płytkę CDR. Z góry dzięki za nagranie fotek z tej imprezy :PPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedźwiedź Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Coś podobnego do Twojej Subarynki nisko obok mnie przeleciało z przydźwiękową Tylko z przydźwiekową 8O to w środku na pewno nie było zaspanego niedźwiedzia :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 prawdopodobnie jednak to nie była Twoja Subarynka... Ostatnio widziałem ja na majowym... Sa więc co najmniej 2 czarne Forestery w Szczecinie :(pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nie wiem dokładnie ale jakoś się tarzaliśmy' date='bo my też poobijani.Szachcior tak jak ty plecy a ja łokcie i kolana Buttrock[/quote'] Jak by nie bylo bylo SUPER !!!! A obrazenia beda tego sylwestra dlugo przypominaly. widzialam jak nosiles Milosza na barana.... Hmm. No prosze do duzo sily musialem miec. Cyzby to Miłosz mial teraz wlaczone??? ;) ;) ;) Szacun dla Klameczki :( :P :P Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 no witam wszystkich widze ze humorki wam dopisuja po waszej zabawie sylwestrowejwiem ze sie supr bawiliscie bo mialem okazje rozmawiac z niektorymi jak tam u was plany na wielka orkiestre robicie cos??u nas cos sie szykuje ale napewno u was sie to lepiej bedzie krecicciekawe jak pogoda bedzie nam dopiswac moze jakis wypad........ :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi