ann Opublikowano 25 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2005 Oto co napisali na stronie KWP Szczecin o wypadkuRównież wczoraj około godziny 15:00 na drodze krajowej nr 3 w miejscowości Babigoszcz kierujący samochodem marki "Mercedes E-220" 46-letni mężczyzna zjechał na lewy pas ruchu i potrącił kierującego motocyklem marki "Suzuki" 24-letniego mężczyznę, który doznał złamania podudzia lewego. Rannego motocyklistę przewieziono do szpitala. Postępowanie prowadzi KPP Goleniów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moominator Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Elloł efrybady strasznego mam 4umowego zaległościa ( czyyytam , czyyytam literki mi się rolują przed głazami ) uff Tak po porządku ----------------wstęp : Hiszpan : byTheWay przeczytałem , że twoja sytuacyja personalna wywróciła sie do góry wrotkami - nie jesteś sam , u mnie to samo - 8 lat w kubeł ( qva to plaga jakaś czy co ??? )nie łam się. będzie dobrze/lepiej/najlepiej/jak w raju ( posta wydrukować, niepotrzebne skreślić ! ) zresztą - MASZ RÓŻOWE SUBARU => połówka sie sama znajdzie :lol: 1. Lodowy : ( IceMan ) - nie byłeś w tym roczku na pikniczku w Sułominku ? 2. tak sobie czytam i czytam - 2. 18 nocka blada po wigilijii i co 10 post ( no może przesadziłem ) od niejakiego kermadeca :D teraz będzie politycznie poprawnie, uwaga zaczynam. Szanowny Użytkowniku Kermadec. Sądząc po Szanownego Użytkownika uprzedniej korespondencji na Forum,mogę mniemać iż , pragniesz Szanowny i niezwykle błyskotliwy ( tudzież - niezwykle elokwentny ) Kermadec 'u ustanowić , oczywiście słusznie, nowe , prawdziwie adekwatne do poziomu Szanownego Użytkownika standardy przekazu informacji na Forum.Jest to koncepcja słuszna, niezwykle potrzebna i podpisuję sie pod nią z całą mocą obiema rękami i Du.....ą na kserokopiarce.PozdrawiamMgr. Moominator--------------------------skończyła mi się tubka z Vaseline Intensive Care wracając 3. Cholibka czy ktoś może wie jak to możliwe że 1 litrowe vw Polo pali mi 12 l na stówe ???? 4.AA no tak - Rafi z Agą i Kopernik Szacun i Dzienkun za Wilje !!Dizel dzięki za pomoc przy dezintegracji Cytrynówki :D Na koniec Pozdro dla Wszystkich , Wesołych iTd .Bandyta - wracaj szybko , zanim łapiduchy wmówią Ci że jestes chory :lol: a tak serio może bedę mógł pomóc z motocyklem . - info na maila ___ Z ostatniej chwili : 3.08 - plecy bolą od ślęczenia nad kompem ( pozycja do zbierania ryżu ) wygrzebałem w necie coś wartego obejrzenia :http://edit.ster.nl/ster?nav=ptukLsHCjEVyGhJ strona holenderska , reklamy , polecam szczególnie 1 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsailifo Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Pierwszy dzień na forum Życzenia świąteczne dla wszystkich :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Gitta jak to dobrze już się przekwalifikowalaś.Znowu jesteś z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 oj wątłego zdrowia jesteś Generał ale smieszne :evil: nie zycze tobie tego co mnie spotkało 6 operacji przez jeden wypadek,i trzy lata wyjete ,wysmiewanie sie,itd POZDRAWIAM PAi za to CIE UDUSZE NA SYLWKA :evil: pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Gitta jak to dobrze już się przekwalifikowalaś. Ojciec Dyrektor powiedział że nie spełniłam fukcji społecznej więc wypisał mnie z Studenckiego Koła Miłosników R.M. :oops: POZDRAWIAM PA i za to CIE UDUSZE NA SYLWKA pa ha ha ha Generał udusi Sylwke na Sylwka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 ale smieszne nie zycze tobie tego co mnie spotkało 6 operacji przez jeden wypadek,i trzy lata wyjete Przepraszam :? nie tak miało to zabrzmieć :? ha ha ha Generał udusi Sylwke na Sylwka juz się zaczęłam bać :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 juz się zaczęłam bać najpierw bedzie gwałt..owny buziak z zyczeniami a potem klaps :evil: nie gniewam sie pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 W zwiazku z tym iz zalozylem i obecnie prowadze KSIEGE PAMIATKOWA o temacie Motocyklowym,informacje zdiecia i inne wzmianki w prasie i na zdjeciach prywatnych,zwracam sie z prosba do wszystkich motocyklistow poasiadajacych gazety z informacjami i zdjeciami o spotkaniach,zlotach i innych wzmiankach o przekazanie za odplatnoscia dla orzelka.Orzelek poprowadzi to dla potomnych.Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 No dobra dokulałem sie po świetach do domku :evil: po drodze pasami mgła powodowała spadek widoczności do około 20m wiec było wesoło. Nieco biało, slisko i nic nie widać... Pełny odjazd! Mimo wszystko jestem juz przy necie :evil: Az miło poczytac tyle nowych postów. Co najważniejsze z tego co czytam to Bandyta miewa sie nienajgożej. Współczuję okresu świątecznego bo wiem, że zapewne nikt specjalnie się nie kwapi z poskładaniem pacjenta w całość. Ma, jednak szczera nadzieję, że w końcu cała ta zadyma zakończy sie pomyślnie i pacjent szybko wróci na drogę. PZDR! i do zobaczenia juz niedługo :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2005 Hmm......dopiero dorwałam się do komputera wiec na składanie życzeń światecznych już za późno...ale mam nadzieje ze te święta minęły Wszystkim w miłej rodzinnej atmosferze, oraz ze Mikołaj nie zawiodł :lol: :lol: :lol: PzDr ALL...... :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Święta, święta i po świętach... Mam nadzieję, że wypoczęliście, pojedliście, milo spędziliście czas... Rafał, Aga, Adam, dzieki wielkie za milo spędzony czas na Wigilii... Niesamowite spotkanie w prześwietnym gronie... Myślę, że Mikołaj zaspokoił wasze pragnienia 8) :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Niewiem jak Wy ale ja rozpocząłem odliczanie czasu do Sylwestra :evil: znając klimaty zlotowe spodziewam sie rewelacyjnej zabawy w doborowym towarzystwie :evil: no to mamy przed sobą jeszcze tylko:4 days109 hours6573 minutesza http://www.timeanddate.com/counters/newyear.html PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Myślę' date=' że Mikołaj zaspokoił wasze pragnienia [/quote']MOJE PRAGNIENIA MIKOŁAJOWE SA NIE ZASPOKOJONE,CZEKAM MOZE SIE JESZCZE WROCI I MNIE ZASPOKOI :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2005 Myślę' date=' że Mikołaj zaspokoił wasze pragnienia [/quote']MOJE PRAGNIENIA MIKOŁAJOWE SA NIE ZASPOKOJONE' date='CZEKAM MOZE SIE JESZCZE WROCI I MNIE ZASPOKOI :evil:[/quote']a fuj Generał z Mikołajem?! Jakaś śnieżynka to i owszem ale Mikołaj?!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi