Vizka Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Byłam, ale niestety nie miałam czasu poczytać... :) praca nie pozwala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Uwaga w tę środę czyli 7.12.2005 spotykamy się o godz. 19.00 w RIO BRAWOJako Skarbnik ogłaszam, że będę zbierać pieniążki na Sylwestra i pamiętajcie że już musimy dokonywać wpłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Hej - pozdrowienia z cieknacej Norwegii- tak tak niestety leje i jest bardzo nieprzyjemnie.... Hiszpan strasznie mi przykro- trzymaj sie i pamietaj ze w zyciu nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo- czyli tak MUSIALO BYC sylwester- my chetni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Byłam' date=' ale niestety nie miałam czasu poczytać... praca nie pozwala...[/quote'] Wy chyba na tego Sylwestra z nami też idziecie, czy nie??? A tak na marginesie laleczko nie pukaj tak główką w mur, bo głową muru nie przebijesz... chyba że :mrgreen: się upijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Hiszpan strasznie mi przykro- trzymaj sie i pamietaj ze w zyciu nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo- czyli tak MUSIALO BYC też tak uważam... poprostu związek jednak nie był do konca trafiony... może następny bedzie lepszy :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Wlasnie dzis praktycznie cala ekipa prawego brzegu odwiedzilismy jedna z naszych osiedlowych knajpek, i ? Jest bardzo mila atmosfera, duzo miejsca, zero ludzi , dobry wystroj, ale oczywiscie dla wiekszosci pewnie bedzie zbyt daleko. Moze jednak kiedys sie skusicie.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Moze jednak kiedys sie skusicie. Myślę że jest to możliwe w sezonie kiedy sprzętami będziemy mogli dojechać :D P.S. Nosi mnie już!Konia nie ma a jak jest to cena wywalona.Suchen,suchen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tak knajpka jest o tyle ciekawa, że pod oknem znajduje sie parking na conajmniej kilkanaście koni. W środku przynajmniej wczoraj leciała jakaś muza (jak na moje ucho) celtycka/irlandzka/folkowa?. w każdym bądź razie lokal robi doś pozytywne wrażenie. PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 w każdym bądź razie lokal robi doś pozytywne wrażenie. PZDR! To ten lokal gdzie w lecie bylo jego otwarcie i pojechali kilka osob od nas min.Bandzior i Bax z kobitkami czy Amigo :-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 P.S. Nosi mnie już!Konia nie ma a jak jest to cena wywalona.Suchen,suchen...Ty suchen,suchen zima szybko minie i co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Bandziora z tego co pamietam wtedy z nami nie było. Był Splay Bax i Ja (all z z kobietami) ktos jeszcze był ...ale nie pamietam kto :? . A lokal ten jest obecnie zamkniety- jest to "grzybek" Lecha, czynny tylko w ciepłę dni, wiec nie ma szans, zeby to był ten.Zmarli byśmy tam troche przy obecnej poodzie 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ten lokal znajduje się na ul K.Napierskiego, tam gdzie był kiedyś " Tarot " koło piekarni. Jest to mały wolnostojący budynek. :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ten lokal znajduje się na ul K.Napierskiego, tam gdzie był kiedyś " Tarot " koło piekarni. Jest to mały wolnostojący budynek. :D ;) dokładnie o ten lokal chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 dokładnie o ten lokal chodzi... Nie ma znaczenia, najważniejsze że jutro przychodzimy oczywiście licznie do RIO BRAWO PAMIĘTAJTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IceMan Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Witam motoforumowiczów :POd dawna czytam Was ale jakoś nie było czasu samemu coś mądrego napisać ;) Mam na imię Darek i pomykam prześliczną, wściekle zieloniutką wymarzoną zx-6r :D Kilka osób mnie zna (Buddha, Konrado, Hiszpan, Mikoch) - mam nadzieję że pamiętają ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi