si3wca Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Zdecydowanie jestem zaaa. A i jeśli maskotka to obowiązkowo female. :twisted: Kandydatura Kermadeca została odrzucona :twisted: Facet maskotą motocyklistów!? Dejay masz 100% racje. Powiesilibyście sobie zdjęcie z taką maskotka nad biurkiem, chyba za dużo radiomaryja.de :P Tylko piękna kobieta. Dodatkowym atutem przy wyborze może być umiejętność jazdy na 1 kole itp. :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Po 1 od powitan i pisania o sobie jest powitalnia a tam sie żadne z was nie dopisalo. Zapomniałam ci odpisać.Na powitalnej jak nie zauwazyłeś stare posty znikaja!Zauważ że część z nas już jest nawet od 2-3 lat.Wchodzac na Halo Szczecin mogles wrzucic tylko linka z opisem swojej osoby.Dla przykładu http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=34802Pozdrawia życzliwa Gitta :D Halo Szczecin to jak z dzisiejszym dniem na piwku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 jak skończe pisać ten pieprz@%$ projekt to wpadne. Zawsze jakas odmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Halo Szczecin to jak z dzisiejszym dniem na piwku???Ja jestem za, :twisted: ostatnio za butelke lecha becalowałem w rock city 5.50pln :!: lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Halo Szczecin to jak z dzisiejszym dniem na piwku???dzis kasiory nie zbieram,nie bedzie mnie bo pracuje,A TO PECH :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermadec Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Po 1 od powitan i pisania o sobie jest powitalnia a tam sie żadne z was nie dopisalo. Zapomniałam ci odpisać.Na powitalnej jak nie zauwazyłeś stare posty znikaja!Zauważ że część z nas już jest nawet od 2-3 lat.Wchodzac na Halo Szczecin mogles wrzucic tylko linka z opisem swojej osoby.Dla przykładu http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=34802Pozdrawia życzliwa Gitta :D Halo Szczecin to jak z dzisiejszym dniem na piwku??? Gitta-no dzięki serdeczne:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Hej! Witam wszystkich, nie było mnie kilka dni, a tu tyle stron... Ładnie zaprezentował nam sie nowy forumowicz, chyba nie zjednał sobie sympatii ogółu :lol: A co do dzisiejszego wieczoru, to gdzie się w koncu spotykamy, bo oprócz Generała, który się jasno zdeklarował, że go nie ma, to co z innymi? Gdzie was dzisiaj szukać: Rock City czy Olimpic??? :?: :?: :?: Gitta, rozumiem, że jesteś w Olimpicu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Za to na 20:00 spotkajmy sie w Olimpicu W którym miejscu na Jagiellońskiej jest Olimpic :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Ja z Anią tez idziemy do Olimpica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 W którym miejscu na Jagiellońskiej jest Olimpic Łolimpiq jest to dawny "Cooler", na Jagiellońskiej pod górkę od Boh. Warszawy, po lewej stronie. Z tego co pamiętam, wejście przez parking, ale nie dam sobie łapki uciąć, że tak jest dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 Halo SzczecinDla Tych co chcą pogonić jeszcze swoje koniki organizowana jest impreza 11 o 11 zbiórka w WOLINIE Na Rynkuczyli w PIĄTEKWielka Parada - organizuje nasz kolega ORZEŁEKWeście jakąś kiełbachę w plecak i wio do WolinaBędą atrakcje - niespodziewajkiWszyscy z HALO zaproszeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 11 o 11 zbiórka w WOLINIE Na Rynku A przy jakiej ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 [quote="Carioka"11 o 11 zbiórka w WOLINIE Na Rynku A przy jakiej ulicy?Jest tylko jeden rynek w Wolinie.. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 ak!!Wszysyc idziemy do Olimpica!Wrazie co wszysyc dzwonimy na kom Gitty 0501035635 lub na telefon Carioki 0502428502. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 9 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2005 ak!!Wszysyc idziemy do Olimpica!Wrazie co wszysyc dzwonimy na kom Gitty 0501035635 lub na telefon Carioki 0502428502. Ok postaramy się być :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi