moominator Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Dzień dobry ewrybady :( Na zacnej potrójnie urodzinowej imprezie dowiedziałem się o tym forum i chętnie się przyłacze. Wielie Pozdro dla jubilatów , Szanownej Pani Prezesowej , Kopernika i Domela :PDo zobaczyska na następnym RC Moomin'ator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Kopernikos jak nos juz dziala to po Ci oczy, polecisz na węch na tej swojej pieknej nowej kawce Właśnie od twojej kobiałki w niedziele dowiedzielismy sie ze to Kopernik rozwalił nos i mopem podologa była czyszczona a my w niedziele z rana smialismy sie ze jakis metal zachaczyl noskiem.Sorrrry Kopernik :lol: [ Dopisane: Wtorek Listopad 01, 2005 10:17 am ]Dzień dobry ewrybady Witka sritka!Kim jestes nowy członku 4UM?Przybliż wszystkim swoja osobę.Miłego czytania 4UM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Dzień dobry ewrybady :( moominator zwany Przemkiemto ja go tu zaprosiłem więc prosze wszystkich o wyrozumiałośc i wymyślenie dobrego chrztu dla naszego nowego kolegi Michał co ty na to?? może ma zrobić kukurydze nie powiem komu :-D :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 moominator zwany Przemkiem Kultu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 moominator zwany Przemkiem Kultu? to nie Kultu moominator staraj się !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Dzień dobry ewrybady Witam... prosze wszystkich o wyrozumiałośc i wymyślenie dobrego chrztu dla naszego nowego kolegi moze taki chrzest jaki mial mlody (od DT) w Rzedzinach ;] może ma zrobić kukurydze nie powiem komutez dobry pomysl ;] Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moominator Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Koper - dobra przejmości się kończą - pamiętaj kukurydza ma dwa końce :( [ Dopisane: 01-11-2005, 11:33 ]Dobra jeszcze krótkie info : Ze jestem Szczecina , Kopernik zatargał mnie już na kilka imprez więc nikektórzy może moją facjatę kojarzą .Aha narazie mam tylko 2x2=4 koła i do next sezonu powinienem się poprawić. :twisted: Muumin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Dobra jeszcze krótkie info : Ze jestem Szczecina , Kopernik zatargał mnie już na kilka imprez więc nikektórzy może moją facjatę kojarzą . Ej to nie jest przedstawianie sie zgadnij "kim jestem?" tylko ty sie przedstaw blizej tym co cie znaja (i tym co nie znaja)bo moze sie dla ciebie to zle skonczyc jak Dzicz z 4UM cie zaatakuje :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moominator Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Qrde - normalnie jak w Śpiewających Fortepianach : - "nazywam sie tak i tak , jestem z Bobolina i przyjechalem nie po kase tylko dla zabawy "??? No nie , zaraz wykonam tel do Kopeniqa po instrukcję obsługi . :-D nic - ryzyq / fizyq , może z ankietą zdąże zanim Dzicz ruszy tłumnie 8) [ Dopisane: 01-11-2005, 12:12 ]Aha Gitta dzięki za ostrzeżenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 bo moze sie dla ciebie to zle skonczyc jak Dzicz z 4UM cie zaatakuje Very Happy Jejku jakaś Ty bojowa. Nie znałem Cię od tej strony :-) :-) :-) Aha narazie mam tylko 2x2=4 koła i do next sezonu powinienem się poprawić. Może chcesz kupić CBR-ke? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Jejku jakaś Ty bojowa. Nie znałem Cię od tej strony Oj jeszcze nie raz cię zaskocze!Szkoda ze nie widziales jak w Pionokiu ochroniarza potargałam :-) Aha Gitta dzięki za ostrzeżenieyyyyy Flaszka!!!! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moominator Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Może chcesz kupić CBR-ke? :( Siur . hał macz ? Gitta : myślałem że pierwszy raz gratis :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 yyyyy Flaszka!!!! Gitta ty Ogrze :( :P :P :P Wszystko przemyślałaś. Najpierw straszysz a potem flaszka za ostrzeżenie, ładnie, ładnie............. :-) :-) :-) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Siur . hał macz ? Nie boj sie jakos sie bysmy dogadali.Kopernik zna mego konia wiec cos Ci tam opowie.Ale teraz ja ide go poskromic. Do zobaczenia pod UM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moominator Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Gitta : może niedługo obalimy flachowego , kto wie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi