hikor Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Hej ludzie. Wrzucam tu link, bo może niektórzy nie wiedzą.http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=34523Może ktoś chętny?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 ps. nos już działa hehehe:) To w takim razie szybciej zadziałał ci ten nos niż w Niechorzu. [ Dopisane: 31-10-2005, 20:50 ]Może ktoś chętny? A może ktoś pojedzie autkiem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 No dawajcie ludzie. Tyle czytam o Waszych superimprezach, że chętnie Was poznam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 A ja za to nie potwierdzam, abyście się z nami pożegnali. Teraz wy po angielsku wyszli.Żana przepraszam :( , ale była taka szybka akcja jak na filmie gangsterskim. Nie doszliśmy nawet do klubu jak zabrała nas Carioka do taksówki by uniknąć nieprzyjemności, ze strony jakiś napastników co uderzyli Michała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Tylko który? Ten ciemny? Tak ten ciemny :!: :!: :!: :( Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Tylko który? Ten ciemny? Tak ten ciemny serniczek :!: :!: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Żana przepraszam , ale była taka szybka akcja jak na filmie gangsterskim. Nie doszliśmy nawet do klubu jak zabrała nas Carioka do taksówki by uniknąć nieprzyjemności, ze strony jakiś napastników co uderzyli Michała. Przeprosiny przyjęte. Nie wiem jak to się stało, ale wszystkie trzaski odbyły się bez mojego udziału. Tak słyszałam co nie co o napadzie na Michaela. [ Dopisane: 31-10-2005, 21:52 ]Tak ten ciemny serniczek Chcesz przy okazji, czy tu na forum-może któryś z naszych panów z forum podjąłby się upieczenia go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Chcesz przy okazji, czy tu na forum-może któryś z naszych panów z forum podjąłby się upieczenia go. Zapodaj przepis na serniczka, na forum to też spróbuje go upiec :!: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 , na forum to też spróbuje go upiec Za duzo by pisać- myślę ze to nie miejsce na takie blekotanie. JAk sie spotkamy to ci go podam żabeńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrado Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 Kopernikos jak nos juz dziala to po Ci oczy, polecisz na węch na tej swojej pieknej nowej kawce :( :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 31 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2005 KTO SIĘ w ogóle PISZE NA MEET?Ja ... jesli srubki beda pasowac ;] jak tu latać jak się nic nie widzi Wez psa pszewodnika i nos już działa heheheSpoko.. nie pszejmuj sie... da sie poprawic ... :-D PS. dobrze ze juz dziala ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 NO!!! :(:):P:) dodałem foto, hehehei jak by inaczej jak nie w moim ukochanym orzechu :P:):P:);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 NO!!! dodałem foto, hehehe Jaki ładny - amerykancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 NO!!! dodałem foto, hehehe Jaki ładny - amerykancki. Sie gra sie ma hihihi :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 ps. nos już działa hehehe:) To dobrze bo już myślałem że przerobiłeś go na fontannę, albo wiecznie otwarty punkt krwiodastwa. :twisted: :twisted: Wczoraj z powodu zacnej pogody nieco poszataniliśmy. Na tyle skutecznie, że buty o asfalt poprzycierane i oponki pozbyły się nieco bieżnika po bokach. Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi