Seboka Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Dziejas mi pisał o zakończeniu sezonu koło Dobrej 23, wiec jak z tym będzie ?????????Tam gdzie był Junak . Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Niestety nie ale milo bedzie jak się pokażesz wreszcie w tym sezonie Zaginiony w akcji nasz Grześ:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Witam BRAC motocyklowa z Halo Szczecin.Melduje sie ORZELEK.Do zobaczenia na stronach internetowych.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Kolejne spotkanie bylo baaardzo udane :P. Do nastepnej srody ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 No, Monia to wypijemy piweczko, bo dawno nie było okazji Też powinniśmy się pojawić, choć T. troche smarkaty... Nie było cię wczoraj, masz usprawiedliwienie? Bo można mieć tylko 1 dzień nieusprawiedliwiony. Zapomniałaś że obecność obowiązkowa? PS. do Vizki: sobota godz. 19 u mnie - premiera filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Nie było cię wczoraj, masz usprawiedliwienie? Smarkaty Major mnie zatrzymał, musiałam chorego potrzymać za rękę :P sobota godz. 19 u mnie - premiera filmu Przyjęłam do wiadomości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Przyjęłam do wiadomościIzka Walizka, to przyjmij jeszcze jedno do wiadomości - w następny weekend pędzimy do Niechorza. My z Wami , oni z Nimi i tamci z Tamtymi :P :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 w następny weekend pędzimy do Niechorza. My z Wami , oni z Nimi i tamci z Tamtymi To powiem/napiszę tak: z nami to się za bardzo nie da, bo my nie jedziemy :evil2: Ale Oni z Nimi i Wy z Tamtymi bawcie się dobrze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 To powiem/napiszę tak: z nami to się za bardzo nie da, bo my nie jedziemy Czemu nie jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Mnie zatrzymuje praca, trzyma mnie bardzo mocno, bo akurat kończy mi sie umowa i nie bardzo moge sobie fiknąć na wolne :-x Tomek ma troszeczkę popsutego sprzęta :? I jeszcze parę innych spraw natury delikatnej lub nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 bo my nie jedziemy Miekkie Pisiory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 I jeszcze parę innych spraw natury delikatnej lub nie... Ależ ty jesteś tajemnicza :DAle do następnego weekendu jest jeszcze trochę czasu, więc może akuraj coś fajnie będzie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ależ ty jesteś tajemnicza Aaaa... wszystko wam opowiem w sobote :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ależ ty jesteś tajemnicza Aaaa... wszystko wam opowiem w sobote :D WOW w ciąży jestes :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 WOW w ciąży jestes W dwóch... A może nawet w trzech i będą małe hondziątka :-D Skąd taki pomysł, Gitta, a może to ty jesteś w ciąży??? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi