misiekts Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Ty kudlaty twoja yamahe wstawimy, i tak na niej nie jezdzisz teraz :] A przez zime bedzie garazowana w cieplym lokalu, no i striptizerki zostawia na niej slady :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Monia napisał:Kiedy zabieramy się za remont naszego KLUBU Moni świetny pomysł' date=' zbieramy ekipe i do roboty. [/quote'] Ja jestem chętna !! Remonty to świetna zabawa !! To może już od środy zaczniemy na spotkaniu?Od czego zaczynamy?Jesli będą rekwizyty to trzeba będzie je przymocować.W zwiazku z tym potrzebna będzie wiertara i kołki rozporowe lub inne gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka (klameczka ;-)) Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 W zwiazku z tym potrzebna będzie wiertara i kołki rozporowe lub inne gadżety Gadzety to były u Moni na panieńskim... :-D Nam potrzeba chłopów do roboty a nie gadzetów... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Jesli bedzie mi dane sie stawic w srode, to juz kilka gadzetow bedzie odemnie, kilk ana sciane, kilka na stol :) No i ofkors pomoge przy remoncie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Jesli bedzie mi dane sie stawic w srode' date=' to juz kilka gadzetow bedzie odemnie, kilk ana sciane, kilka na stol No i ofkors pomoge przy remoncie:)[/quote']O proszę jeden prawdziwy mężczyzna już sie do pracy zgłosił, czekamy na nastepnych :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 O proszę jeden prawdziwy mężczyzna już sie do pracy zgłosił' date=' czekamy na nastepnych [/quote'] Lekko kulawy ale będzie pomagał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekts Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 O proszę jeden prawdziwy mężczyzna już sie do pracy zgłosił' date=' czekamy na nastepnych [/quote'] Lekko kulawy ale będzie pomagał :) No wiesz :> :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P.r.e.z.e.s Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Oczywiscie tez moge sluzyc pomoca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Oczywiscie tez moge sluzyc pomoca WOW ty Prezesie Klubu sportowego :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Sorki ze tak ucieklem, ale w tygodniu obowiazki :-) . Zreszta i tak nic wypic nie moglem, to zadna przyjemnosc patrzec jak inni sacza piwko. Najwazniejsze ze udalo mi sie odebrac koszulke i do nastepnego :) ... POZDR ekipe Halo Szczecin ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Sorki ze tak ucieklem' date=' ale w tygodniu obowiazki :-) . Zreszta i tak nic wypic nie moglem, to zadna przyjemnosc patrzec jak inni sacza piwko. Najwazniejsze ze udalo mi sie odebrac koszulke i do nastepnego :) ... POZDR ekipe Halo Szczecin ![/quote'] No Bigos wkońcu się ujawniłeś:DDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Hehe, mam nadzeje ze bede mogl czesciej sie pojawiac na spotkankach :) . Ujawnilem sie? Ale ja nigdy sie nie ukrywalem :-D !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Hehe' date=' mam nadzeje ze bede mogl czesciej sie pojawiac na spotkankach :) . Ujawnilem sie? Ale ja nigdy sie nie ukrywalem :-D !!![/quote'] Może przypomnieć wyścigach skuterów 2-3 lata temu jak byłeś i się nie ujawniłeś?He?:DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 halo ekipa szczecinska! w sobote przypada kolejna rocznica wypadku szweja i slabego. jest w tym terminie zlot w mielenku i zielonej gorze wiec moze podjedziemy jutro wieczorem zapalic u nich na pasie znicze? Moge z mloda sie tam pojawic okolo 21 (a nawet prawdopodobnie dopiero kilkanascie minut po ...). troche pozno ale taka praca :) kto sie pisze na taki wypad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 halo ekipa szczecinska! w sobote przypada kolejna rocznica wypadku szweja i slabego. jest w tym terminie zlot w mielenku i zielonej gorze wiec moze podjedziemy jutro wieczorem zapalic u nich na pasie znicze? Moge z mloda sie tam pojawic okolo 21 (a nawet prawdopodobnie dopiero kilkanascie minut po ...). troche pozno ale taka praca :) kto sie pisze na taki wypad? Niestety nie:(Inny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi