Kraka Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 ciagle jakies wydatki, jak ja to kocham :]ale coz mus to mus....byle do wiosny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Wirtualna Polska podaje, że jutro u nas będzie 8 st. C i pogoda w miarę ok. Może to już ostatnia szansa na bryknięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Może to już ostatnia szansa na bryknięcie? Dzisiaj przyczytałam jedna uwage o DRce:"na podstawie doświadczen przeprowadzonych w warunkach rzeczywistych moge z cala pewnościa ztwierdzic iż suzuki to KUPA GOWNA....jednak honda to honda...eeh :/"Znasz autora tych słów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Dzisiaj przyczytałam jedna uwage o DRce:"na podstawie doświadczen przeprowadzonych w warunkach rzeczywistych moge z cala pewnościa ztwierdzic iż suzuki to KUPA GOWNA....jednak honda to honda...eeh :/" Znasz autora tych słów?Nie znam autora jednak podejrzewam, że warunki rzeczywiste dla niego ograniczyły się do przeczytania kilku artykułów bądź postów. Miałem Hondę, mam Suzuki i każdy z tych motocykli ma swoje wady i zalety. Pytasz się mnie czy znam gościa, bo chcesz mu ręcznie wytłumaczyć, że źle kombinuje? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Dzisiaj przyczytałam jedna uwage o DRceTa uwaga dotyczy DR 350 a hikor jeździ na DR BIG, oczywiście nie jest to moja opinia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ta uwaga dotyczy DR 350 a hikor jeździ na DR BIG, oczywiście nie jest to moja opinia Ty akurat wiesz o kogo chodzi!!!Miałem Hondę, mam Suzuki i każdy z tych motocykli ma swoje wady i zalety. Pytasz się mnie czy znam gościa, bo chcesz mu ręcznie wytłumaczyć, że źle kombinuje? Nie koniecznie.Natomiast nie trawię jak ktos "wychala" motocykl którym jeździ a inne traktuje jako "kupe gowna". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ciekawe czy temu "wychwalaczowi" Hondy pękłaby żyłka jakbym mu powiedział, że najfajniej jeździło mi się na CZ350 :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Natomiast nie trawię jak ktos "wychala" motocykl którym jeździ a inne traktuje jako "kupe gowna".najsmieszniejsze jest to że on jest właścicielem tej cyt. "kupy gówna" i sam podejmował decyzje o jej kupnie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buddha Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Ja widze ze Ty to tam nie tylko motor tankujesz Very Happy HeheTroche przelalem zbiorniki i musialem dzisiaj spac do 17 prawie:) a jak od tego przelania boli glowa uuuuuuAle oplaca sie bo to najlepsza stacja na swiecie":D hehehe [ Dopisane: 11-12-2005, 20:06 ]a jeszcze mi sie cos przypomnialo jesli chodzi o regulacje:) Proponuje serwis kolo cukrowej jak Ci zrobia regulacje za 2 tys to bedzie palic jak zlotko:) tam sa na prawde specjalisci :) sorry musialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 WitamZ racji tego ,że forum nazywa się "Zloty...." mam pytanko:-gdzie w tym sezonie dotarliście(na które zloty)?-jaka jest wasza najdłuższa trasa (w tym lub w poprzednich sezonach)?i oczywiście na jakim sprzęcie :P Zaimponowała mi kiedyś ekipa z Rzeszowa-na junakach przyjechali na "Zlot Junaka" do Szczecina-zajęło im to kilka dni,ale koniecznie chcieli zobaczyć miejsce gdzie produkowało się "janki" :) Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Z racji tego ' date='że forum nazywa się "Zloty...." mam pytanko[/quote']Hey, wreszcie konkretna i bardzo słuszna koncepcja :P gdzie w tym sezonie dotarliście(na które zloty)? w tym roku niewiele tego było' date=' starzeję się chyba ;) był Zlot Junaka w Szczecinie, takiż w Świnoujściu (Rajd), dla mnie-jednodniowy Złocieniec (ale w błotku sie odświeżyłem :!: ), Winobraniowy w Zielonej Górze oraz Grandys Duo w Poznaniu :) Dodatkowo wiele wypadów ze znajomymi, jeszcze więcej solo. jaka jest wasza najdłuższa trasa (w tym lub w poprzednich sezonach)? i oczywiście na jakim sprzęcie by nie zanudzać ogranicze się do bieżącego sezonu :P : Szczecin-Praga-Alpy-Split-Dubrownik-Sarajevo-Budapeszt-Szczecin, łącznie 5500km :P Motocykl: oczywiście bezbłędny Bandit ;) 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskółeczka Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Szczecin-Praga-Alpy-Split-Dubrownik-Sarajevo-Budapeszt-Szczecin' date=' łącznie 5500km Crossy Motocykl: oczywiście bezbłędny Bandit [/quote'] nareszcie prawdziwy obieżyświat :) widoki w Alpach musiały być bajeczne Pozdro :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 mi juz przeszedł zapał latania gdy za oknem nawet +5C nie ma... może jeszcze sie nie stęskniłem za Sunią? Pewnie koło lutego bedę wypatrywał takich dni jak dzisiajTaaa.. kolo lutego to bedziesz siedzial w garazu na suni' date=' pochylal sie na boki i sam robil: brum, brum.. bo na dworze bedzie pewnie snieg (zamiast w grudniu to w lutym i marcu).. a jeszcze mi sie cos przypomnialo jesli chodzi o regulacje:) Proponuje serwis kolo cukrowej jak Ci zrobia regulacje za 2 tys to bedzie palic jak zlotko:) tam sa na prawde specjalisci :-D :-D :-D ... krolestwo za scierke do monitora... widoki w Alpach musiały być bajeczneWinkle pewnie jeszcze lepsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIX Opublikowano 11 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2005 Szczecin-Praga-Alpy-Split-Dubrownik-Sarajevo-Budapeszt-Szczecin' date=' łącznie 5500km [/quote'] trasa w sam raz dla mojego Trampika... może kiedyś :) Na mój pierwszy sezon na dwóch kółkach wybrałem się z racji braku czasu tylko na tygodniowy wypad: szczecin - bratysława - liptovsky mikulas - kudowa zdrój - szczecin czyli około 2200 km na Transalpie '92 Pozdrowionka i do zobaczenia na trasie gdy sniegi już odpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 Na mój pierwszy sezon na dwóch kółkach wybrałem się z racji braku czasu tylko na tygodniowy wypad: szczecin - bratysława - liptovsky mikulas - kudowa zdrój - szczecin czyli około 2200 km na Transalpie '92 Moje trasy organiczaja się do jazdy po Polsce ze względów wiadomych-(najdalej)Kraków,Wrocław, Trójmiasto. Oczywiście na byłym ukochanym GSie,który był perełką wśród GSów :) .Nie narzekam że jezdze po Polsce, ponieważ jest to piękny kraj tylko trzeba wiedzieć gdzie jechać.W sezonie 2005 zjezdzilo się zloty a te ktore zawsze w pamieci pozostają to Polanów(nieszcześliwy wypadek Miśka) i Złocieniec(zadyma pod sceną kobieta kontra facet i wiele innych). Ci co byli widzą co się działo na każdym zlocie a kazdy przynosi nowe wspomneinia :-D W tym roku plan jest wyjazdu wkońcu w Bieszczady albo...dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi