dodo88 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 witam ,orientuje sie moze ktos ile moze kosztowac modul do kawy kz750 uzywany ? wogole gdzie taki mozna dorwac?z gory dzieki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 witam ,orientuje sie moze ktos ile moze kosztowac modul do kawy kz750 uzywany ? wogole gdzie taki mozna dorwac?z gory dzieki. pzdrprzede wszystkim allegro, jest kilka osób sprzedających części do nich, może będą mieli...pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo88 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 allegro bylo pierwsza strona ktora sprawdzilem ,sa tam jakies czesci ,lecz nie takie jak potrzebuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Zapytaj Piotra Dudka z forum, czy nie podejdzie moduł od gpz-y albo innego (mniejszego) kz-a. Wtedy łatwiej będzie Ci coś z używek dostać. Drugiego modułu to niestety nie mam :) Pozdrawiam ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo88 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ok ,dzieki. Ale wiem ze gpz podejdzie - chociaz tez ciezko go zdobyc...:lalag: p.s. -mam pytanie do "gawlik.bartek" ,chyba posiadasz kz750 ,mam prosbe wielka do Ciebie -czy moglbys podeslac fotke silnika z prawej strony ?-chodzi mi o wyglad calego kompletnego zaplonu (jestem zielony)pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ok ,dzieki. Ale wiem ze gpz podejdzie - chociaz tez ciezko go zdobyc...:clap: p.s. -mam pytanie do "gawlik.bartek" ,chyba posiadasz kz750 ,mam prosbe wielka do Ciebie -czy moglbys podeslac fotke silnika z prawej strony ?-chodzi mi o wyglad calego kompletnego zaplonu (jestem zielony)pzdr.jasne, że mógłbym, tylko niestety nie uda mi się to w tym tygodniu... motocykl stoi zazimowany w garażu u kumpla, a ja jestem na uczelni jakieś 200km od tego miejsca. Jeśli ci się nie śpieszy to w przyszły weekend ci mogę przesłać.pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dodo88 Opublikowano 16 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 no prosilbym zebys dal to zdjecie -ja poczekam. I jak mozesz to daj krotki opis jak poprowadzic kable od modulu do cewek itd... bo instalacja jest w oplakanym stanie.pozdrawiam ,dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi