tomulus Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Warto było przyjechać już w piątek żeby usłyszeć na zakończenie wieczoru dramatyczny numer pod wszystko mówiącym tytułem: :wink: JAK TEN WIATER je*ie. W RYJ ;) Niestety nie zapamiętałem nazwy kapeli :buttrock: Edytowane 24 Czerwca 2008 przez tomulus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EwaS Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Impreza w fajnym stylu, szkoda, że musieliśmy wracać w sobotę... Przy wyjeździe na trasę w kierunku Lublińca zaatakował mnie granatowy Opel Astra - udało mi się, uciekłam mu... potem widziałam, jak po wariacku wyprzedzał najpierw nasze motocykle, po chwili inne "przeszkody", które stanęły mu na drodze... jechał, jak wariat, albo napruty równoo... ... a za kawałek dalej... wypadek motocyklistów też wracających ze zlotu (POLICJA już była na miejscu)... i wydawało mi się, że po drugiej stronie drogi stała też ta wredna bryka... Czy ktoś wie coś na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ja jak jechałem w sobotę to widziałem na trasie Kluczbork-Olesno granatową Vectre. Jest to Vectra policyjna z video radarem. Widziałem że łapali i to zdrowo :) Ale Ty piszesz o Astrze więc nie wiem... pozdrawiamdawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EwaS Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Policyjne to raczej być nie mogło (z racji tego, co wyprawiało na drodze i jakie zagrożenie dla innych użytkowników stwarzało - przynajmniej teoretycznie :) )...... byłam po prostu wściekła na tego palanta i ciekawa, czy to ten pojazd przyczynił się do wspomnianego wypadku... Edytowane 25 Czerwca 2008 przez EwaS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzuki 1800 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zlot był Super. Impreza była Super. Wszystko było Super. Szkoda ze tak krótko. :D :notworthy: Pozdrawiam wszystkich ze zlotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eLL Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zdjęcia ze Zlotu >>>>> ZAPRASZAM >>>>>>>> http://motorzone.freens.pl/olesno2008/album/index.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B&TCUSTOMS Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Kapela z piatku to metal invaders Poprawiłem WIELKIE LITERY na małe Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Pimpek - będzie jakieś pamiątkowe DVD/CD ze zlotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Jak przejeżdżacie w okolicach Kluczbork-Olesno-Opole to strzeżcie się granatowej Vectry C numery rej. OKL 24AP :) to tak dla wiadomości :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA VTR SP1 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Juz wkrótce dostępna będzie płyta z filmem i zdjęciami Zamówienia można składać na [email protected] Dziękujemy za przybycie na zlot i zaraszamy w 2009 roku Poprawiłem WIELKIE LITERY na małe ile można prosić, aby nie KRZYCZEĆ! Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 a w jakiej cenie bedzie ta płyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Jak przejeżdżacie w okolicach Kluczbork-Olesno-Opole to strzeżcie się granatowej Vectry C numery rej. OKL 24AP :) to tak dla wiadomości :) Jest jeszcze czarna i bodajże ciemnoniebieska. Wszystkie mają silniki V6 250km i syreny policyjne za grillem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻółwikOlesno Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Czy można już zamówić płytkę ze zlotu ? jaka jest cena ? bo jestem zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA VTR SP1 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 V BURN OUT OPEN PARTY OLESNO jest juz termin zapraszam za www.zlotymotocyklowe.pl "czerwiec" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 wpisane obowiązkowo w mój kalendarz :) Temat zamykam, bo robi się mały bałagan. O tegorocznym Burnout jest już osobny temat Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi