NICO DRAG Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 na pierwszy dzień dotrę ale będę musiał wracać bo 21 mam służbę My z Ewą, Cezeskiem i Jesionem też powinniśmy sie dokulac :wink: Pozdro NICO ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 My z Ewą, Cezeskiem i Jesionem też powinniśmy sie dokulac :bigrazz: Pozdro NICO :crossy:nie zapomnijta o nas (2 moto) :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA VTR SP1 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 PIMPEK CZY TY WYRZUCASZ CENNE INFORMACJIE? ZAPRASZAMY NA CZWARTY ZLOT MOTOCYKLOWY. WIĘCEJ INFORMACJI NA www.burnoutparty.pl JEŚLI MACIE PYTANIA TO PISZCIE [email protected] Zawsze możecie zadzwonić do organizatorów (nr tel dostępne na stronie) WIĘCEJ INFORMACJI: 1. W PIĄTEK I W SOBOTĘ OGNISKO BĘDZIE PALIŁO SIĘ DO BIAŁEGO RANA. 2. KONKURS PALENIA GUMY - DO WYGRANIA 3 KASKI (CENA KASKU PROPORCJONALNIE DO ZDOBYTEGO MIEJSCA) 3. 10 KM DALEJ ODĘDZIE SIĘ KONCERT DODY (DNI KLUCZBORKA) ZAWSZE MOŻNA WYSZKOCZYĆ MOTOREM PO COŚ CIEKAWEGO :) ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz_jasiu Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Nom impreza duża ale żeby jeszcze więcej motocyklistów było to trzeba by bardziej ją nagłośnić choćby i na forum. No a na stronie też tak średnio przejrzyście wszystko jest podane ;)Ale i tak . . . CI co mają wiedzieć to wiedzą :D więc nie ma się co martwić :) żeby tylko pogoda dopisała :D Pozdrawiam Tomek ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 PIMPEK CZY TY WYRZUCASZ CENNE INFORMACJIE? ZAPRASZAMY NA CZWARTY ZLOT MOTOCYKLOWY. WIĘCEJ INFORMACJI NA www.burnoutparty.pl JEŚLI MACIE PYTANIA TO PISZCIE [email protected] Zawsze możecie zadzwonić do organizatorów (nr tel dostępne na stronie) WIĘCEJ INFORMACJI: 1. W PIĄTEK I W SOBOTĘ OGNISKO BĘDZIE PALIŁO SIĘ DO BIAŁEGO RANA. 2. KONKURS PALENIA GUMY - DO WYGRANIA 3 KASKI (CENA KASKU PROPORCJONALNIE DO ZDOBYTEGO MIEJSCA) 3. 10 KM DALEJ ODĘDZIE SIĘ KONCERT DODY (DNI KLUCZBORKA) ZAWSZE MOŻNA WYSZKOCZYĆ MOTOREM PO COŚ CIEKAWEGO :crossy: ZAPRASZAMY Ciekawe skąd Ty wiesz o tej Dodzie?? Ja pierwsze słyszę i napewno jej nie będzie... a z reszta Doda?? hmm co to za atrakcja dla zlotowiczów :P Pozdrodawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 to jest plan dni Kluczborka, jak by ktoś nie wiedział :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HONDA VTR SP1 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Racja. Złe miałem informacje (będzą inne zespoły) ale to nie o dode chodziło. Jeśli ktoś bedzie miał ochote przywieźć kogoś z koncertu na zlot to wie o co chodzi. Pozdrawiam Zmieniłem WIELKIE LITERY na małe. W internecie WIELKIE LITERY oznaczają krzyk! Na forum nie ma potrzeby krzyczeć. Jeszcze raz i będzie ostrzeżenie. Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 nie zapomnijta o nas (2 moto) :icon_eek:Nie zapomnimy... :icon_mrgreen: Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 A o której Lubliniec leci ? może się w Kluczborku spikniemy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A o której Lubliniec leci ? może się w Kluczborku spikniemy ?Chętnie, tylko Kluczbork jakby dalej... :icon_razz: ...znaczy najpierw jest Olesno, a dopiero później Kluczbork, patrząc od naszej strony.I nie bardzo da się nawet szlakiem koziej dupy... Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgadza się, coś mnie się na czachę wczoraj rzuciło :cool: chodziło mi o Olesno np. na wlocietylko podajcie o której będziecie jechać ? bo ja tylko na kilka godz. i muszę wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja z ekipą też się piszę :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 to konkretnie, w który dzień i o której wpadamy wszyscy na osrodek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 podajcie o której będziecie jechać ?Myślę, że przed południem powinniśmy się zebrać...Powiedzmy o 12 w południe na wlocie do Olesna, może być?W sobotę oczywiście. Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 a jedziecie na koncerty do Kluczborka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi