Piotrek_Stg Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Kurde do zaprzyjaznionego serwisu w bydgoszczy mam jakies 120 km ;) Dolewac wody i jechac, czy dlubac samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Kurde do zaprzyjaznionego serwisu w bydgoszczy mam jakies 120 km :) Dolewac wody i jechac, czy dlubac samemu? Witam proponuje trzecia opcje... motorek do warsztatu ale nie na wlasnych kolach. pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_Stg Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 pomysł na pewno najlepszy tylko ze nie mam zadnego znajomego z dostawczakiem :) Czy na prawde zrobie krzywde maszynie, jak co 20 km bede ja studzil i dolewal wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 tak nie mozna jechac ,szkoda silnika . Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canibal Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Piotrek masz może instrukcje albo jakieś rysunki do silnika bo kupiłem taki silnik i przydała by mi się jakaś pomoc silniczek będzie pracował w innym motorku ma małe braki ale itak było warto go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 jak nie masz narzędzi nei zabieraj sie za naprawe, bos kompletowanie narzedzi i czas żeby je kupić/pożyczyć i koszta wyjdą podobne jka naprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi