Adikmo Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Witam czy mógł by mi ktos wyjaśnić skróty które są napisane na kraniku ?? RESPRION (To wiem że to jest włączony) I jeszcze czy jak się zgasi motor i skonczy jazde to przekrecac na cos ?? I na jakiej pozycji powinien być w czasie jazdy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 (edytowane) RES- rezerwa ON- otwarty dopływ paliwa PRI- pozycja do spuszczania paliwa Kranik jest podciśnieniowy i w każdej pozycji wyłączając PRI po zgaszeniu motocykla zamyka się dopływ paliwa, nie ma pozycji zamkniętego tzn. OFW czasie jazdy ON lub RES w zależności ile masz paliwa w zbiorniku Pozdrawiam Edytowane 10 Lutego 2008 przez Piotr27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 jeszcze jedno jesli zostawisz na pozycji pri jechac mozesz tylko ze wyciagnie paliwo do zera bez rezerwy a wtedy zdziwienie i sie stoi w pustym polu heheheheh sam tak miałem coś kręciłem zapomniałem i stałem jak tuleja :banghead: aż kolesie wache dowieżlipozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adikmo Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi