cezsek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam.Umyśliłem założyć Pani scottoiloer do motóra. Wszystko poskładałem, tylko za cholerę nie wiem, gdzie podłączyć przewód podciśnieniowy...Może ktoś (jakaś dobra dusza) wytłumaczyłby laikowi, gdzie, do którego miejsca podpiąć ten nieszczęsny przewód? Pełnią szczęścia byłby jakiś poglądowy rysunek (zdjęcie). Oryginalna instrukcja mówi o GS 500, ale tam gaźniki są inne, niż u mnie.Motocykl to GS 500 F z 2004 r. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 :) Przewod scotoiliera podlaczasz do jego zbiorniczka z olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 (edytowane) Pytanie dotyczy miejsca w motocyklu, z którego można "wziąć" podciśnienie, aby scottoiler zaczął pracować.Myślałem, że pytanie jest zrozumiałe...Sam scottoiler jest złożony i zamocowany przy motocyklu. Edit: Już znalazłem. :) Temat do usunięcia. Edytowane 9 Lutego 2008 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorier Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Z krućca ssącego. Najlepiej wpiąć sie w podciśnienie kranika paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 http://fiche.ronayers.com/Index.cfm/Module...roup/CARBURETOR W wężyk oznaczony jako 53 wstaw trójnik T i do niego zaworek otwierający dopływ oleju. Wężyk pierwotnie służy do doprowadzenia podciśnienia otwierającego kranik paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi