dżymol Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 witam kolejne pytanko niewiem czy dobrze rafiłem z tematem niby to nie mechanika ale...... moja nowiutka (z 1999) cebra miała pewnie jakąś przyode bo jak ją kupiłe to zadupek jest bez naklejek reszta plastików wszystko ładnie pięknie wyciaciane i sie swieci tylko ta dupa niby tym sie nie jeździ ale oczy cieszy :))) naklejki kupiłem tylko teraz problem jak je nakleić znaczy sie nakleić to raczej wiem tylko w którym miejscu, ze na zadupku to tez wiem :)) czy ktoś wie a może są jakieś stronki w którym miejscu mają byc dokładnie potrzebował bym jkichś znaczników czy miejsc odniesienia jezeli ktosma taką cebre to czy była by mozliwosc podejżenia, wymierzenie od jakichś punktów charakterystycznych chodzi mi o naklejki "600 f" oraz "honda" nad lampą no i jeszce z przodu niemam na owiewce ale niewiem czy owiewka była zmieniana czy znowu cuś a powiem wolałbym je sobie nakleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Masz na tym Forum caly watek dla posiadaczy CBR F4. PS. Wrzuc jakies foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 www.bikepics.comTam będziesz miał od cholery zdjęć i sobie dopasujesz... Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak chce Ci sie do ŁDZ wpadać to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi