dżymol Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Moje pierwsze moto to cbr f4 z 1999 sprowadzone z Włoch, poprostu pinkne :) Czerwona czasza, a reszta niebieska, cena 12600 razem z przewozem z Siedlec do Rudy ślaskiej. Nie wiem czy dużo za moto ale wydaje mi sie że warto. Nawinięte ma 32 tys., tylko brak naklejek na zadupku (pewnie jakąś historie ma juz za sobą) ale naklejki kupione, a teraz tylko śmigac i śmigac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Gratuluje :) Ale wrzuc jakies foty bo jak z Siedlec i z Wloch to lepiej ja obejrzec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 zajebisty sprzęt do latania :) jak rama prosta i w silniku nic nie stuka to o niczym się nie martw, tylko regularnie wymieniaj olej ... jak to mówią... hondę zajedziesz, gdy spuścisz z niej olej :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Gratki,F4 super sprzęcik, sam nakręcam pierwsze km-y, jeszcze się nie wczułem ale motocykl bajeczka.Szerokości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi