kuku54 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Witam potrzebne mi dokladne (mam zlamaną noge i po upadku na moto i dlatego nie moge isc do sklepu i pomierzyc sobie) wymiary zebatki tylnej od ogara chodzi mi o grubosc, srednice calej zebatki, srednice otworu w zebatce, grubosc zebatki, rozstaw srob mierzony po przekatnej jak i od otworu do otworu, noj wszystkie wymiary jakie sie da :icon_twisted: np (numer lub rozmiar łańcucha) Jesli mozecie to napiszczcie z gory dzieki za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Sprezentuje ci taka zembatke chcesz?i bedzie z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuku54 Opublikowano 8 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 ile mnie to skaleczy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 masz free stac mnie:P pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi