sowka Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Mam aktualnie orginalne gumy Bridgestone na takich byl kupiony przod 110 tyl 160, moze ktos wie czy jak zaloze 120przod i 180tyl czy trakcja sie nie zmieni?? chcialem do tylu najszerszego laczka jaki sie da ale nie znam sie na tym i nie wiem ile mozna na orginalna fele naciagnac kolesie twierdza ze 190 wejdzie ;) moze ma ktos szersze gumy zalozone niz org.?? pomocy !!! :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unkes Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Chyba troche za szerokie te gumy do fazera ;) Jesli chodzi o przod to jezdzilem na 120 i nie zauwazylem zmian w prowadzeniu, ale 180 chyba nawet nie zmiesci sie w wahacz. Nie mowiac juz o pogorszeniu prowadzenia. Fazer ma felge o szerokosci 5 cali, typowo na opone 160. 170 tez wejdzie ale szerzej juz bym nie ryzykowal. Bedzie gorzej sie prowadzic, mozesz wtedy zapomniec o glebokich zlozeniach. Generalnie zasada jest prosta - mozna zalozyc +-10 zalecane przez producenta. Wieksze odchylki moga juz stwarzac problemy. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 w dziale Motocykle "fazer to jest to" http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...c=34753&st=2200 jest wielokrotnie poruszany ten temat, tam możesz poszukać i poczytać, większość użytkowników uważa że najlepiej jeździ się na oryginalnych ustawieniu,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr7557 Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Nie ma jak orginał... Polecam METZELERY Z6 w tym roku w rankingu zmiażdżyły konkurencje, sam takie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi