morus70 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 CześćMam taki motocykl (w wersji 1200). Nie uważam, żeby był specjalnie wielki i ciężki. Jak masz powyżej 170 cm i 70 kg to spokojnie dasz radę go opanować. To jest mój pierwszy motocykl po wielu latach przerwy i jazda na nim nie sprawia mi żadnych kłopotów, jest zwrotny, lekko wchodzi w zakręty, zachowuje się neutralnie i przewidywalnie. Oczywiście, tak jak napisał Kulka, trzeba mieć poukładane trochę w głowie i pamiętać, że to 86 KM (lub 100).Inazuma w moim przypadku doskonale sprawdza się w mieście i na dalsze wypady. W ostatnim sezonie zrobiłem 12 tys. km bez żadnych awarii i innych przykrych niespodzianek. Polecam go każdemu, kto lubi klasyczną linię motocykla.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 WitamCzy znacie może jakieś fora/strony traktujące o gsx 750/1200 ?. Jest kupa po francusku i niemiecku, jednak tylko angielski wchodzi w grę.Pytałem już kiedyś na forum i ktoś podrzucił: http://inazuma.mysite.wanadoo-members.co.uk/Jednak na tej stronie generalnie nic jeszcze nie ma. Głównie chodzi mi o informacje dotyczące układu wydechowego. Chciałem zamontować jakiś dedykowany tłumik, jednak firm które produkują do gsx 750/1200 jest niewiele, znalazłem tylko w ofercie Bosa i Ixila.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Moto jest ladne w porównaniu do np. CB750 która jest swoistym bazyliszkiem w tej klasie i kosztuje wiele więcej neiwiadomo czemu.Powiedzial Qurim-wlasciciel kupy zelastwa przypominajacej polaczenie tramwaju wodnego z budka telefoniczna :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 A zwróciles uwagę na mocowania podnózków w tej Hondzie, wystrój zewnetrzny silnika, napinacze łańcucha i design tylnej piasty oraz felgi? Te cześci są bardzo szpetne co sprawia że CB750 spadła u mnie na koniec listy estetycznych moto. Takie kryteria już mam i nic nie poradzę. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Siedziałem na 1200 i był moim zdaniem lekki, na wysokość też był w porządku (nie jestem ani zbyt ciężki ani wysoki, mieszczę się w "średniej krajowej"). Panowie od ścigaczy poczują się zbulwersowani, ale jak przymierzałem się do ścigów na wystawie w silesia expo to wydawały mi się dużo cięższe w postawieniu do pionu, czy lekkim przesuwaniu. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi