busterek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) W końcu wymarzony motorek, kupiony za własną kase (no prawie:) ) Jak na razie jestem bardzo zadowolony www.bikepics.com/members/busterek pozdrawiam Edytowane 6 Lutego 2008 przez busterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krissF Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 (edytowane) moto fajne.. gratulacje :banghead: ale naucz się wklejać linki ( Twój motorek) bo przeklejanie adresów to masakra :biggrin: Edytowane 6 Lutego 2008 przez krissF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Ok, dzięki za rade :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Gratulowac :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 niech żwawo bryka i czasem zboczy w teren :P :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Stała na allegro za 5000zł tak :> pytanie tylko czemu te plastiki są w innym kolorze niz nominalne ? Tak to czarna Senda kozak, moja bedzie na wiosne :bigrazz: Pozdro i milego jeżdżenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busterek Opublikowano 7 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Stała na allegro za 5000zł tak :> pytanie tylko czemu te plastiki są w innym kolorze niz nominalne ? Tak to czarna Senda kozak, moja bedzie na wiosne :) Pozdro i milego jeżdżenia ;)Dokladnie, stała na allegro :) udało mi sie utargować na 4600. Plastiki były malowane, ale nie są połamane. Ogolnie prosto się prowadzi i nie ma na co narzekać, myśle że nic poważnego poza jakimś szlifem nie miałapozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi