Lukass102 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ale ja głupi byłem, że zimą kurs robiłem :D Mogłem poczekać do wiosny... Żebym tylko wiedział, ech... No, ale jeszcze jestem przed egzaminem, a nóż nie zdam i trzeba będzie się doszkolić? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aneta Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 No prosze jak ten świat zmienia sie na plus ;) I to jak szybko .... gratulacje mała wielka kobieto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 (edytowane) aż zaczynam się zastanawiać czy nie wypisać się ze szkoły i nie przepisać do Krakowa =] xD xD być uczonym brykania na motocyklu przez kobietę to musi być ciekawe doświadczenie Edytowane 11 Marca 2008 przez Camaross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Wooooo maaatkooooo, kfile mnie nie było, a tu takie jajka, ... tfu... cycki.... Fiu fiuuuuu... szkoda że ja już mam prawko :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Migus Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Witam W klubie instruktorów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDeViLL Opublikowano 18 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Mario, zawsze możesz kurs zrobić jeszcze raz ;) Jeszcze raz wszystkim ogromne dziękuję za miłe słowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi