sam Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Miałem honde vt 600 i uważam że to bardzo dobry sprzęt i bezawaryjny.Kierunki przód świeciły lecz nie miałem z tym problemów. Jest to sprzęt który dobrze się prowadzi i może być dla kobiety :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Miałem honde vt 600 i uważam że to bardzo dobry sprzęt i bezawaryjny.Kierunki przód świeciły lecz nie miałem z tym problemów. Jest to sprzęt który dobrze się prowadzi i może być dla kobiety :(Dla kobiety tak natomiast do jakies dluzszej turystyki czy dla 2 osob nie bardzo sie nadaje.Nie jest to motocykl lubiacy obciazenie bagazem, tylny blotnik jest bardzo delikatny,naped lancuchem przy turystyce jest minusem, design customowy powoduje, ze w kiepskich warunkachpogodowych caly syf z przedniego kola laduje na chlodnicy i nogach prowadzacego.To sa minusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kami Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Witajcie.Nosze sie z zamiarem kupna vt500 z 1994r. Tylko jest jeden mankament: podobno do wymiany jest uszczelka pod głowicą.Czy to dobry wybór czy zakup bedzie udany????Pomóżcie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 A nie lepiej poszukać poprostu takiej gdzie tej uszczelki nie będzie trzeba wymieniać? :icon_biggrin: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kami Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Moze i by było, ale po 90-ym roku nic nie znalazlam. A cięzko jest to naprawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 A czy to na pewno jest VT500? Bo coś mi się wydaje, że ostatnie sztuki wychodziły jeszcze znacznie przed 1990rokiem... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kami Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 No niby tak to numer aukcji allegro 455809371, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 nie wiadomo o co biega... "sprowadzony 94r do holandii" może sugerować, że w tym roku go przywieźli ze stanów. a wg bikez.com faktycznie vt500 była klepana do '87na zdjęciach brak jeszcze lewego boczku pod siodłem, ale to zasadniczo drobiazg BTW na innej aukcji gość sprzedaje k1200rs z połamanymi i pospawanymi lagami jako "lekko uszkodzony". chyba trzymałbym się z daleka od takiego handlarza złomem... :/jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kami Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 ten drobiazg tez zauwazylam i niby ,,najladniejsza" na allegro. Juz sobie pomyslalam ze ta data to pierwsza rejestracja, bo czytalam na jednej stronie ze robili ja do 87 roku. A tu masz normalnie jakas reaktywacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi