Skocz do zawartości

Moja Yamaha Virago 535 DX-1998r

aiwa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , sprzedaję z żalem moją virówkę, którą użytkowałam dwa lata i która mnie nigdy nie zawiodła :icon_exclaim: Motocykl jest z 1998 roku w kolorze miodowo-wiśniowym, wersaj DX nie dławiona, virówka chromowana ,zadbana, garażowana. Posiada mnóstwo dodatków m.inn. ładne sakwy, piórnik. pas na zbiornik z nakładką, frędzle, szyba, oryginalne oparcie pasażera wysokie, gmole. Motocykl był serwisowany w salonie Yamahy, miał robione synchronizacje i regulacje, wymienione wszystkie płyny, nowa opona tył-Bridgestone, nowe klocki, nowy akumulator . Do motocykla dodaję kask AGV bezszczękowy, pokrowiec, siatkę na bagaż i blokadę :icon_exclaim: . Motocykl ma wgniecenie malutkie na baku, zdjęcia dokładne prześlę na meila. Dodaję, że nie miałam nią nigdy szlifu ani żadnej wywrotki i motocykl jest w bardzo dobrym stanie gdyż dbałam o nią, polecam bo warto. Cena jaka mnie interesuje to 10500 złotych więc myślę, że nie jest wygórowana.kontakt na PW lub tel.603203653

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

A co się stało Aiwa? Na czym będziesz w Kletnie? Mam nadzieję że coś innego kupujesz...

Powodzenia!

Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals

witam, virówka poszła mam nadzieję, że w dobre ręce...

Buber, mam nadzieję sobie kupić cosik większego ale nie teraz bo najbliższe miesiące spędzę za pojazdem 4-rokołowym jako ...pchacz :( , i cóż w Kletnie nie będę bo jakoś na dniach ma przyjść na świat mój synek :smile: pozdrawiam