aiwa Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam , sprzedaję z żalem moją virówkę, którą użytkowałam dwa lata i która mnie nigdy nie zawiodła :icon_exclaim: Motocykl jest z 1998 roku w kolorze miodowo-wiśniowym, wersaj DX nie dławiona, virówka chromowana ,zadbana, garażowana. Posiada mnóstwo dodatków m.inn. ładne sakwy, piórnik. pas na zbiornik z nakładką, frędzle, szyba, oryginalne oparcie pasażera wysokie, gmole. Motocykl był serwisowany w salonie Yamahy, miał robione synchronizacje i regulacje, wymienione wszystkie płyny, nowa opona tył-Bridgestone, nowe klocki, nowy akumulator . Do motocykla dodaję kask AGV bezszczękowy, pokrowiec, siatkę na bagaż i blokadę :icon_exclaim: . Motocykl ma wgniecenie malutkie na baku, zdjęcia dokładne prześlę na meila. Dodaję, że nie miałam nią nigdy szlifu ani żadnej wywrotki i motocykl jest w bardzo dobrym stanie gdyż dbałam o nią, polecam bo warto. Cena jaka mnie interesuje to 10500 złotych więc myślę, że nie jest wygórowana.kontakt na PW lub tel.603203653 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 aktualne-cena do lekkiej negocjacji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek48 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Witam,mam na imię Darek,jeżeli jest to możliwe to prosze prześlij zdjęcia Swojej virówki na mojego maila:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A co się stało Aiwa? Na czym będziesz w Kletnie? Mam nadzieję że coś innego kupujesz... Powodzenia! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 witam, virówka poszła mam nadzieję, że w dobre ręce...Buber, mam nadzieję sobie kupić cosik większego ale nie teraz bo najbliższe miesiące spędzę za pojazdem 4-rokołowym jako ...pchacz :( , i cóż w Kletnie nie będę bo jakoś na dniach ma przyjść na świat mój synek :smile: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi