.:DriZZt:. Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam! Jeśli ma ktoś schemat gaźnika do Hondy MTX 125r. to bardzo bym prosił o przesłanie.Słyszałem że można jakoś poprawić osiągi motorka lecz nie wiem gdzie, co i jak...Może ktoś z was wie? Proszę o odp. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam! Jeśli ma ktoś schemat gaźnika do Hondy MTX 125r. to bardzo bym prosił o przesłanie.Słyszałem że można jakoś poprawić osiągi motorka lecz nie wiem gdzie, co i jak...Może ktoś z was wie? Proszę o odp. Pozdrawiam!Cylek 160cm3, sportowy wydech, większe dysze(większy gaźnik), odblokowanie moto :icon_idea: Zobacz co masz napisane na gaźniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Napisz to w watku o MTX.Zamykam Adam M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi