KuBA Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Witam, mam wske bąk, że unikat to mam zamiar zrobić ladnie, brakuje mi tej rozłozystej kierownicy charakterystycznej dla bąka, więc moze doradzicie skąd załatwić coś podobnego? Bo oryginalną do bąka-dudka to jak szukać igły w stogu siana:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chamsin Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 najszybciej i najtaniej dostaniesz kierownice na bazarze sprzedaje taki gosc co ma chromowne czesci do Junaka jest praktycznie na kazdym motobazarze najblizszy w Katowicach 9 marzec blisko masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 29 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 dzięki za info, jednak troche późno, jakby ktoś posiadał albo miał jakiś pomysł - pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszXVS Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 wczesniej masz jeszcze bazar we wrocku (24 luty), tam tez zawsze jest koles z kierownicami, poszukam zaraz jego wizytowki bo chyba gdzies mam, zadzwonisz i powiesz co potrzebujesz i wykona na zamowienie, cena kierownic waha sie od 100 do 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byko Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 KuBASproboj z kierownica od ruskiego skladaka, jeszcze nie tak dawno pelno takich jezdzilo. Kiedys przerobilem sobie WSK 125 na choperka i kierownice z braku lakuwstawilem wlasnie z takiego roweru. Srednica rurkli byla taka sama,jedyny mankament byl taki ze tamte raczki byly troche krotsze, ale dosztukowalem sobie przedłuzki i jak zalozylem manetki od WSK to istny chopper :icon_razz: No i po taniosci wyszlo bo dostalem ja za piwko :icon_evil: Pozdr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Wystukaj w google TOMASELLI. Zobaczysz pozycję - Formika części ...... Widać tam taką jedną. Całkiem- całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi