Tuzmen Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ja mam 316i na gazie, ale takim zwykłym z komputerkiem, w miescie 10-11 poza miastem 9-10. Średnio zawsze liczę 10. Rozgrzewanie takiego sprzęta w zimie zawsze robie na benzynie, do póki skazówka temp. sie nie poruszy. W lecie zaraz po zapaleniu na gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motórzystka Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 mój ojciec tez ma bmw e 36 316 z gazem i koszt przejechania 100 km jest taki sam jak w moim cinquecento, a instalka zwykła z mikserem i krokowym na registerze, tylko ważne żeby do bmw zawsze syntetyk lać nawet jak jest 300 tys zrobione, to nie polonez nie toleruje mineralnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 mój ojciec tez ma bmw e 36 316 z gazem i koszt przejechania 100 km jest taki sam jak w moim cinquecento, a instalka zwykła z mikserem i krokowym na registerze, tylko ważne żeby do bmw zawsze syntetyk lać nawet jak jest 300 tys zrobione, to nie polonez nie toleruje mineralnych Możesz rozwinąć myśl o oleju? Jeżdżę na 15w40 mineral, i z chęcią dowiem się czegoś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi