mackon4089 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Mam do sprzedania całkiem nową-(wczoraj do mnie dotarła)Zbroje mTTr PREDATOR . Kompleksowa ochrona.Więcej info oraz fotki po adresem: http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=288400585 Z tego linku pochodzi tez ta zbroja. Zbroje sprzedaje ponieważ okazała sie za mała na mnie. Ma rozmiar XL .Nowa kosztuje- 332zł Moja też jest nowa - cena to 300zł + przesyłka opuszczam 32zł i nie opuszcze więcej jak mówie jest za mała i płace za swoją pomyłke. :buttrock: :wink: Edytowane 26 Stycznia 2008 przez mackon4089 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Karlik Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ale wiesz że przysługuje ci prawo żeby ją zwrócić? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi