wicek15 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 (edytowane) Witam! Mam na sprzedaż częsci samochodowe do różnych marek samochodów. Od cylinderków hamulcowych, świec, elektryki po filtry oleju. Części są nowe i legalnego pochodzenia (ojciec miał sklep, sklep splajtował, a części leżą już 2 lata). Jako potwierdzenie, że je mam, wrzucam linki do fotek. Proszę pytać, szybko skoczę do piwnicy i sprawdzę, czy takie coś mam.20% taniej niż w hurcie! http://wicek15.fotosik.pl/albumy/357790.html Kontakt:gg 5045081mail [email protected] Edytowane 26 Stycznia 2008 przez wicek15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 EDIT//Nadal aktualne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 potrzebuję reflektora prawego do fiata marea z 1997 roku, oraz przedniego zderzaka (wersja z halogenami) do tego samego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Masz cos do Poloneza? Szukam alternatora :D Cytuj :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Do Poldka jest troche tych części (Bak i pierdółki), ale altka niestety nie. Muszę zrobić jakiś spis tych części, będzie łatwiej (tylko kiedy ja znajde 4h na opisywanie :/). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi